Friday, December 9, 2022

Sarapan & Lunch Hari Ni ..

Assalamualaikum....

Dah nak maghrib baru nak up pasal sarapan dan lunch ..hahaha....hari ni macam biasa SA sibuk sikit ..sarapan pagi ni macam biasa xde banyak pilihan...apa yang ada je SA beli...



Mee goreng...telur mata pun xde pilihan dan letak sikit sambal paru RM7


Semalam kan SA beli lunch kat food court KL Sentral kan..SA pi situ lagi...kali ni order nasi goreng plak..masa order tu SA cakap Kway Teow dia sedap sangat...suka orang tu..terus sampai opis SA tengok nasi goreng SA banyak giler ..SA mampu makan suku je ..seelbihnya bg kawan...x kan nak buang kan...RM13 kot ..seram SA tgok nasi goreng melimpah banyak macam tu...ok la nasi goreng dia...xde la sedap sangat..x leh lawan Kway Teow dia tu ..
 



Banyak kan portion dia...boleh makan 3 orang..

First time SA x abis makan..


17 comments:

  1. Kat rumah saya ni, kalau beli bungkus memang 1 bungkus bagi 2 orang. Portion'nya' banyak.. kalau makan seorang sebungkus memang tak habis

    ReplyDelete
  2. Memang nampak sedap tu. Siap ada telur hiris lagi.

    ReplyDelete
  3. Sedapnya sambal paru! Favourite 😍

    ReplyDelete
  4. mmg banyak portion nasi goreng dia..

    ReplyDelete
  5. Mmg byk.. awal2 bahagi 2 kalau mcm tu tp kalau harga rm13 mmg ptt jugak byk

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. murah rezeki akak dan penjual juga.. Puas hati bayar.. Boleh berkongsi rezeki laagi..

    ReplyDelete
  7. Memang banyak portion nasi goreng tu.

    ReplyDelete
  8. waaah ni nasi utk org kerja berat ni,kalau kita duk office makan byk mcm ni mau tertido dpn PC

    ReplyDelete
  9. banyak portion nasi tu..klu cik nor mkn separuh kat opis..separuh lagi makan kat umah..:)

    ReplyDelete
  10. RM13 dgn portion byk tu mmg berbaloi..

    ReplyDelete
  11. Alhdullillah ..
    Berkat mengembirakan hati penjual tu SA dapat rezeki nasi goreng melimpah...Dapat dipanjangkan kepada kawan-kawan pulak...

    ReplyDelete
  12. banyak portion, if kat kedai sebelah opis saya, 7 8 sudu dah abis. selalu if order mintak mee banyak dr biasa. if tak mmg sikit dia bagi

    ReplyDelete
  13. Banyaknya nasi dia SA. Ibu memang kalau makan selalu tak habis. Selalu mesti tolak pada kawan2 diorang dah faham sangat dah ketepikan siap2 x ada lah berusik. Sorry SA ibu baru berkesempatan nak ziarah SA dua tiga hari ni banyak benda nak buat bdn pun x berapa sihat sepenuhnya. Ni bru ok sikit. Salam hujung minggu SA. ;)

    ReplyDelete
  14. memang besar portion. saya kalau makan mau 3 kali baru habis

    ReplyDelete
  15. dia gembirala SA puji kan hehehhe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah