Friday, December 30, 2022

My E-Day 24122022~ Baju Bertunang Dari JannahNoe

Assalamualaikum....

Ramai yang cakap baju bertunang SA cantik, mulanya SA nak sewa je...malas nak beli..tapi Adik bongsu SA cadangkan beli kat JannahNoe memandangkan sedang sales. So dia la yang cadangkan...SA dan Haidy a.k.a uncle Dania pergi la Bangi bulan 11 hari tu dan beli...terima kasih buat Uncle Dania tu sebab belikan SA baju tunang...lepas ni boleh la guna semula untuk jalan - jalan time raya nanti kan....

Jom tengok gambar...memang saje SA x delete gambar ni sebab nak buat entry dan simpan sebagai kenangan..nan td bila-bila boleh baca lagi...



Pukul 10 pagi kaki dh sampai kat sini


Rambang mata masuk sini...masa ni tengah sales kan..tapi tahankan hati...kekal niat nak beli baju tunang je


Giler uiii tengok sales dia banyak


Tu laa..beli lagi kasut susah pakai...masuk JannahNoe kena buka kasut ye


Ni la baju yang adik SA suruh beli...Liliosa Kurung


SA cuba yang display...lepas tu cuba gak yg baru...yang SA pakai ni size L ye....


Ngam ngam je kat badan..kain loose skit kat pinggang


SA suka design ni, material dan memang sedap pakai..

Ramai yang memuji baju SA...Alhamdulillah...siap tanya beli kat mana anda gak yang nak pi JannahNoe. SA cadangkan diorang pergi nanti...kalau x salah masih ada sales...

Baju SA berharga RM299.00

Kat JannahNoe ada banyak pilihan baju kurug, kebaya, jubah, kasual dan ada juga baju untuk kanak-kanak..korang kalau nak pi shoping sempat lagi ni...hari ni ngan esok kan...mana la tau kalau nak buat persiapan hari raya yang x lama lagi...

Jumpa lagi next entry....


12 comments:

  1. yezza...setuju. cantiks sgt...nampak terletak je kak SA pakai

    ReplyDelete
  2. betul, cantik dan kemas saja dipakai :)

    ReplyDelete
  3. nice..sesuai dgn SA..slmt bertunang..jaga dri ye

    ReplyDelete
  4. Cantik sangat baju akak. Simple dan sweet gitu

    ReplyDelete
  5. Bila tengok baju SA tu 1st terlintas kat fikiran " cantiknya"..So memang cantikšŸ¤­

    ReplyDelete
  6. Mmg cantik terletak kak.. sy pun selalu jugak usha webpage diorg mmg cantik2.. kt bangi tu mmg tu je lah kelemahannya nk masuk mmg mostly kedai kena bukak kasut.. kalau org ramai mmg kena pijak2 kasut kita kt luar tu

    ReplyDelete
  7. selalu nampak brand ni jual online tapi better gi kedai try sendiri, takdela frust kalau saiz tak kena

    ReplyDelete
  8. shantik! and berbaloi dgn harga.
    simple.

    ReplyDelete
  9. Baju cantik..
    SA dah tentulah memang cantik orangnya..
    So cantik kuasa dua lah jadinya..
    Hihihihihi!

    ReplyDelete
  10. Memang cantik sangat baju akak tu. Sy tengok pun berkenan kak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah