Friday, August 31, 2012

Si Kembar Beraya Sakan


Ampun kan aku penunggu gua..pujuk mcm mana pun aku tetap x tepek gambo aku kat sini...hahahahaha...
korang tgok jer la gambar apa yang ada eh..hehehehe....si kembar pun pepagi raya dah upload gambar kat FB...terus meroyan semua nak pi turun Seremban beraya ngan diorang...comel sungguh first time berbaju kurung...rasa mcm nak gomol2 jer...

 Acu dan Aressa...
 Kakak Dania dan Adeliya
 si kudut ni gambar dia jer penuh dalam kamera
 candid Adeliya lepas mama bagi duit raya
 this year first time Malakoff bagi packet raya..promote la konon...tahun depan bagi lagi eh..
 Adeliya buat isyarat best...
cer tgok ...happy kan diorang...walau Aressa agak moody sebab mengantuk...
lepas tu kitorang beraya kat kg abah plak...haaa...itu nanti ada family photo....Aressa dan Adeliya meraung nak ikut kitorang...
eleh...esoknya diorang balik Kuala Pilah jugak...beraya kat sana..
banyak duit raya diorang berdua ni collect...sampa kakak Dania cemburu...mmg la banyak kan..diorang kongsi berdua...ish...Dania ni pun...itu pun nak sentap...


1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah