Thursday, August 30, 2012

Ustajah Dania


Anak dara kesayangan aku nampak dewasa bila bertudung mcm ni...
comel tak?
sure comel kan...mama pun bertudung di pagi raya...dan sepanjang beraya di Kg...hehehehe
percubaan nak bertudung nanti..belajar2...mana gambar mama? x yah la publish kat sini...cik abg x suka...hehehehe.....

 macam dah umur 12 tahun plak..ye..anak aku tinggi...
ni aku tepek gambar dia ngan mak teh and pakteh yang 
tahun ni adalah tahun pertama raya as husband and wife....tahun ni raya sebelah kitorang...tp petang raya terus balik Perak...
bila nak complete family dia? 
entah la...belum ada rezeki lagi...esok2 ada la tu...


17 comments:

  1. tepek jer pic along tuh...
    alahaiiiiii

    ReplyDelete
  2. Anum
    - kan,dia yang mintak nak pakai tudung...siap makteh belikan sampai 3 helai..

    ReplyDelete
  3. Lyn
    - x leh la..cer lyn tgok kat fb..ada along upload satu hari tuh...

    ReplyDelete
  4. ala..tomey..tomey..
    tp nak gak tgk gambo mama dia skali yg bertudung..hehehe

    ReplyDelete
  5. alolololo comeynyaa... matching lak tu ngan baju..

    maknya takmo publish gambo erk.. aissyoo tak acii

    ReplyDelete
  6. cantik anak dara awak suria..

    ReplyDelete
  7. manis anak ekau pakai tudung tuh...:)

    ReplyDelete
  8. kat blog je x byk gmbr.. tapi kat fb......... sendiri mau ingat.. hahaha...

    ReplyDelete
  9. tak kira..nk tgk gak gambar kak sue bertudung...hehehehe

    ReplyDelete
  10. cantik.. sweet je ai tengok.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah