Wednesday, August 29, 2012

PEMBERITAHUAN..


Kepada semua follower aku yang berkunjung..mana2 blogger yang comment kat entry aku...
aku dah membalas kunjungan korang....
tp sedihnya bila nak tinggalkan jejak...korang ada words verification yang amat menyusahkan aku...
asyik la salah masuk...x leh langsung komen...
apa kata korang tukar balik setting...
bukan apa..x nak la korang dtg berkunjung then aku balas..tp korang ckp aku x tinggalkan jejak...
dari Isnin hari tu aku cuba..masih gagal komen kat rumah korang...
harap2 komen membina aku ni dapat perhatian korang eh...bukan nak susahkan korang tp senang org lain berkunjung dan tinggalkan jejak..nak menggalakkan kunjungan atau meningkatkan trafik jugak..bila ada word verification tu...nanti orang malas nak tinggalkan jejak..at last jadi Silent Reader...


15 comments:

  1. sy nyer blog takda word verification kan?


    mmg susah kalo ada..bila salah teka hadoihh kena teka lagi..dah mcm main teka-teki lak

    ReplyDelete
  2. itulah memang leceh komen nk kena verify words tu

    ReplyDelete
  3. btul tu..sy jugak mengalami mslh yg sama..ssh nak tinggalkan jejak langkah...
    tapi....adakah blog sy camtu gak? erk!

    ReplyDelete
  4. Kakcik dah beberapa kali buat teguran tentang wv tu, siap buat tutorial lagi... Tapi masih ramai yang sayang nak buang. :(

    ReplyDelete
  5. alamak! sy check blk along heeee betul jgkkan bila ada verification tu terus mls nk komen hehehe

    ReplyDelete
  6. a'aa kdg2 WV tu mmg susah utk kita komen kan..

    ReplyDelete
  7. All
    - siyes..x dapat comment kat sesapa yang ada WV tuh....langsung x leh tinggalkan jejak..x leh nak wat apa la...

    ReplyDelete
  8. betul tu setuju sgt2!

    ReplyDelete
  9. dee pun tak suka itu word verification..dahlah rabun..hehehe..

    ReplyDelete
  10. betul2...lieya pun tak suke ade bende alah tu...tekebil2 bijik mate nak tgk satu2 hurup huhuhu

    ReplyDelete
  11. All
    - memang aku x leh tinggalkan jejak kat blog yang ada WV..so kepada follower aku..maaf..setting korang tu kena betulkan...aku x dpt berkunjung balas...

    ReplyDelete
  12. All
    - memang aku x leh tinggalkan jejak kat blog yang ada WV..so kepada follower aku..maaf..setting korang tu kena betulkan...aku x dpt berkunjung balas...

    ReplyDelete
  13. Kalau ada.. bagitahu ek.. sebab setting dah tukar cantik dah.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah