Tuesday, January 17, 2023

Table Calendar...

 Assalamualaikum...

Hai korang...

Semalam kan...SA kepenatan yang teramat sangat...ye la half day petang, lepas tu terus shoot pi Alor Gajah amik Dania..masa tu tak lunch lagi..balik dari Alor Gajah dah pukul 5 lebih...makan pukul 6 petang...mandi apa segala...lepas Maghrib terus tido...hahaha...itu memang penat betul tu..tipon plak En Tunang dulu as usual..terus tido balik...pagi ni naik bas pun tido gak lagi...sampai opis pun sambung lagi tido...dah kenapa penat benau badan ni ha....hari ni pun rasa macam takde mood tapi malas nak layan SA buat biasa je...kang xde mood semua kerja x jadi...nak plak hari ni ada je kerja nak buat....tak lama lagi ada submission project...

Semalam kan..SA dapat table calendar 2023 dari PPZ MAIWP. Ye la...every year memang dapat...dah jadi pemotong zakat tegar ni memang akan dapat la macam - macam kan...SA kan dah ada table calendar yang Mummy Ayu bagi bulan lepas...so SA bagi je pada yang nak..tahun ni tka ramai plak client hantar table calendar...


Suka kaler biru dia..


For me..tahun ni cukup la 1 table calendar je,,,nak letak banyak- banyak buat apa...even letak kat bilik boss pun boss keluarkan semula...hahaha...

Dah jom la buat kerja...

Kejap lagi SA nak berkampung kan printing area...hari ni printer besar SA yang punya...sapa nak guna pi Printer kecik...heheheh....


10 comments:

  1. yes..tahun ni mcm kureng sgt dpt calender ni..table calender pun x byk

    ReplyDelete
  2. Aini tahun ni xde table calender, tapi calender kuda yg cinonet tu berlambak sebab tmpt Aini keje dorang print byk.. bg la skit2 kat adik and hubby..hehe

    ReplyDelete
  3. dana dapat kalendar songlap dekat Edy punya

    ReplyDelete
  4. cantik kalendar tu! haah lah, agaknya kat opis nun banyak table calendar baru..da lama tak masuk opis..haha

    ReplyDelete
  5. Ibu dpt 1 table kalender dari MAIP. Ibu frust kalendar kuda kecik x ada utk thn ni selalu iti utk ibu tanya conteng tarikh2 penting.

    ReplyDelete
  6. Cantik design table calendar tu.

    ReplyDelete
  7. sejak xkerja ni..xde dah kalender dalam hidup..haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah