Thursday, February 28, 2013

GA > Sapa Ada Anak Nama DANIA/DAMIA/AINUL/HUDA????BY SURIAAMANDA


ENTRY NI MELEKAT SAMPAI 28HB, ENTRY BARU DI BAWAH ENTRY NI


Nama penuh anak dara aku ni AINNUL DANIA HUDA...
tahun ni genap la 9 tahun...

Setelah di timbang, difikir sedalam2nya sebab x ramai orang nama anak eh Dania kan aku tukar sikit la syarat2 tu eh...nama2 yang ada kat ruangan komen tu kalau x join GA aku ni...siap..aku dah tukar syarat tu dah..moh join ramai2..apa yang aku nak korang buat...
sapa2 readers blog aku ni nama anak atau anak buah dia ada DANIA/ DAMIA/AINUL/ HUDA ...sila letak nama tu kat ruangan komen...kenapa? 
just to share jer...berapa ramai yang follow blog aku anak dia ada sama nama ngan anak aku...
Then....aku nak bg hadiah kepada 3 pemenang bertuah yang nama dan link blog dia di cabut oleh DANIA..
apa hadiahnya nanti aku decide...

syarat2:
  1. Mesti follow blog aku ni
  2. buat satu entry pasal  nama anak / anak buah sama dgn DANIA/DAMIA/AINUL/HUDA
  3. letakkan link entry di ruangan komen.
Tarikh tutup :

28 February 2013 @ 12.00 tengahari



75 comments:

  1. ala....mmg x bole join la pun....x de kuarga nma anak dania....huhuhu...

    ReplyDelete
  2. tetiba anak GF jadi Emilyn Dania..boleh giteww..miahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik..anak gf? acaner tu? x leh pakai...

      Delete
  3. anak nama Dania x der... sebab anak sendiri belum terkeluar lagi dari perut la kakak...ekekeke...recep nama Dania kat office ada...namanya Armedania... comel dan sweet orangnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheh..boleh plak mcm tu...so ..x leh join...bg org lain eh...hehehehehe...nanti bila2 akak buat GA lain..before bday akak bulan 6 nanti..

      Delete
  4. nak join~ hehe. anak buah sy nama dia Nur Afra Dania Binti Nurcendeni
    (Nurcendeni tu bapak dia bukan nama emak hehehe)=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ni link ---> http://deelanordin.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama-dania-by-suria.html

      =)

      Delete
    2. yeayyyy...dah ada sorang peserta...ok noted..

      Delete
  5. ala....sikit lagi nak cukup syarat...nama anak saya Siti Damia....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mia sila join,dah ubah clause dah..boleh la Damia join..

      Delete
    2. Dah Join.........hehe
      http://shumie-dz.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama.html

      Delete
    3. thanks...kita tgok nanti siapa pememnangnya

      Delete
  6. ala...x leh nak join, nama anak kite DAMIA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..Maz dah boleh join..cepat jgn malas2...

      Delete
  7. SEDIH..SBB YG NAMA DANIA DLM FAMILY KAMI..HUHU

    ReplyDelete
  8. dania takdak...ainul ada la...hehe

    ReplyDelete
  9. Kakcik takde!

    Tapi menantu kakcik ada nama HUDA. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kakcik...menantu dah besar...x leh2..heheheh

      Delete
  10. halamak.. tak dak anak lagi ni.. ok la nnt saya bubuh anak nama dania gak janji janji hahaha (nak GA punya pasal pulun kan sy hahah)
    sis email saya jap kat shadiera.mymee@gmail.com
    ade benda nk share hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi2...cheida..x sabar nak tawen la tu kan?

      Delete
  11. kalau takde..tak leh la join... :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa...iras2 pun xde kan...xper...tunggu next GA ok...

      Delete
  12. kak suria! heee akak ditag! http://ibahpanda.blogspot.com/2013/02/akhirnya-follower-ke-500-yayyyy.html
    tenkiuu jadi follower kite yang ke 493!

    p/s: eh! akak buat GA?? amboii.. kite tak daapaatt join. huuu. kite takde anak lg dan anakbuah pun belom ada. ANAK KUCING bolehh takk?? hewhew!

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak kucing ko letak nama Dania dik...sampai ati ko..hehehehe

      Delete
  13. singgah sini n nak ajak join http://kisahpondokkecil.blogspot.com/2013/02/kuiz-sempoi-i-like-navy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai..kita tgh cari peserta awak ajak kita join...ok nanti kita terjah eh...

      Delete
  14. dtg sini memeriahkan komen je la,, nk join anak belum ada rezeki :D

    ReplyDelete
  15. Anak buah ada sorang nama Huda.. In Shaa Allah bila ada masa nanti Nur join ye..

    ReplyDelete
  16. saya nak joint,..nama anak saya puteri dalia damia..kejap nak buat entry,..ehe..

    ReplyDelete
  17. saya sertai,..salam kenal juga..

    http://miaduniaku.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama.html

    ReplyDelete
  18. YB join juga...

    http://yangbaik-biz.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama.html

    ReplyDelete
  19. Dofollow blog ni...
    Alahai..anak2 akak x da le, anakkwn2 akak ada...

    ReplyDelete
  20. waaa... madam anak buah nama DINA.. cis.. miss sikit jek tu... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala madam asal ada iras2 ko belasah jer masuk..ada rezeki ada la kan..

      Delete
  21. Replies
    1. nanti next time i buat GA lagi u join ok?

      Delete
  22. Salam saya nak join gak contest nih

    http://dzazue8180.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama-dania-damia-ainul.html

    TQ

    ReplyDelete
  23. Alaaa...tak cukup syarat lah sis. Tak der anak saudara yg nama mcm tu. Anak kawan ada lah.

    ReplyDelete
  24. aduhh nama anak kak jauh menyimpang ekkee
    apa2 gud luck pada smeua yg joint ;)

    ReplyDelete
  25. Danial adala..x der anak pompuan la..hik3

    http://sumijelly.com

    ReplyDelete
  26. oh cam tu.... ada, ada anak sedara...insyaallah nanti join

    ReplyDelete
  27. join sini..anak buah nama damia
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama.html

    ReplyDelete
  28. tak ada nama serupa tu .. tapi saya dah lama follow blog ini.

    ReplyDelete
  29. salam perkenalan.. jom follow saya jugak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Fieda..banyak sangat link x tau mana satu yg official..but dah follow salah satu..

      Delete
  30. alaaaa.... anak kita xde nama2 diatas...

    ank buah kita ada.. ainul najmi...kita yg bg nama tu...
    dah beso panjang pon budak nya....

    ReplyDelete
  31. xder nama2 kat atas tu sedey tol xley join huhu

    ReplyDelete
  32. ok kak...saya join :)

    http://mazliza86.blogspot.com/2013/02/ga-sapa-ada-anak-nama.html

    ReplyDelete
  33. tak ada pun nama anak yg disenaraikan..huhuhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah