Sunday, April 21, 2024

Dhia Dan Hadiah Birthday

Assalamualaikum...

Bila ada birthday mesti ada hadiah kan..memandangkan mama dapat tahu lambat so mama x sempat beli hadiah...Mak Teh je kirim hadiah semalam...dah buat simple celebration kan..

Jom tengok Dhia dapat hadiah apa...Tiya tu plak tengah nak nangis sebab xde hadiah untuk dia..Opick pun sama...siap ckp hadiah dia abang Shopee x hantar lagi...jenuh la..tiap kali birthday orang kena sediakan hadiah untuk diaorangπŸ˜†πŸ˜†

Korang tengok muka Tiya...hahahaha..xde hadiah untuk dia...









 

Dhia dapat buku apa ntah ni Mak Teh bagi...dengan bag macam shopping bag..

SA ckp la bag tu boleh buat pi mengaji...

Dhia cakap Dhia dh khatam..alamak aiiii...buat je la apa pun dengan bag tu Dhia...hahaha...mati akal dh mama...

Ni dia bagi soalan cepu emas masa ni...

Mama....mama xde anak ke?

SA tunjuk la...adaaa...tu kakak Dania tu...

Bukannnn...anak kecik laaa...baby kecik...

Awak jangan macam -macam erk Dhia...

Seram mama dengan soalan awak laaa....

9 comments:

  1. bebudak sekarang advance pemikiran dorang, memacam soalan. hahaa
    Happy Birthday Dhia

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Dhia!
    Amboi Dhia, bagi soalan celup emas ye :D

    ReplyDelete
  3. Happy belated birtyday utk Dhia

    ReplyDelete
  4. dania nak ada adik baru kak.. hihiks

    ReplyDelete
  5. epi besday Dhia!! cutenya soalan Dhia tu hahahahhahah

    ReplyDelete
  6. seorang punya bestday tapi kna sedia hadiah untuk semua..hihi

    ReplyDelete
  7. Alamak .. daapt soalan cepumas dari bebudak .. telan air liur nak menjawabnya .

    ReplyDelete
  8. Hahahahahahah pertanyaan yg susaaaah nak jawab memang kak SA πŸ˜‚. Di usia kita skr kan, diksh baby macam seraaam jadinya πŸ˜….

    Pintar2 memang anak zaman skr ya πŸ˜„

    ReplyDelete
  9. Aduh, soalan cepu emas tu memang seram lah. Happy belated birthday Dhia. Alamak, jenuhlah kalau setiap kali birthday kena ada extra hadiah untuk yang lain. Tiya okay tak tu?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah