Monday, October 24, 2011

Masyaallah..Hidup Mati pun nak jadikan mainan ke?

i tak faham la sesetengah org ni sanggup mempermainkan hal hidup dan mati org kan?
td banyak blog i baca tentang pemergiaan Amy Syaquena blogger SINAR RAUDAH..yang beritanya sahih..tetiba dapat tau dia belum meninggal dan masih warded..
ni angkara Anonymous la ni..
I ingat hari ni i ajer kena ganggu dengan anonymous..
i keluarkan balik entry ttg pemergian Amy tuh...i minta maaf banyak2...silap i coz walaupun i kenal dia tp i hanya check di blog kawan2 lain..
sepatutnya i check ngan Amy sendiri but knowing blogger kita x banyak details yang disimpan kan..
by the way..thanks SHU SHINJU..
really appreciated..
mujur sempat delete..kalau tak satu hal i nak menghadap benda ni...
kepada Anonymous tuh..jgn la sebab ko benci sgt ngan org terus maklumkan yang dia dah meninggal...
ramai tertipu oleh mainan ko Anonymous...hal ini memang x boleh dimaafkan...


5 comments:

  1. agak2la I pun cam tak caya jer kesahihan...kot2 nak glam pun jgnla main2 pasal mati ni

    ReplyDelete
  2. kelakar kan..perkara berkaitan mati ni di buat mainan..bukan sikit org blog about it...

    ReplyDelete
  3. Kadang kadang tak faham apa motif sebenar..Terkejut masa Amy bgtahu sebab tu MTT terus naikkan entri tu..:(

    ReplyDelete
  4. akak pun x paham la MTT, giler la org tu..ni soal hidup dan mati..mana yang kenal Amy..sure terperanjat..akak semalam masa mula2 baca kat blog Kakcik Seroja..terus terdiam..ambik masa nak tgok kesahihan,dah confirm baru buat entry..tp at last tertipu jugak..sedih tau..

    ReplyDelete
  5. ape dye ke yg cabut nyawa org??? suka2 hati ckp org 2 da meninggal..ish3...

    hurmm...deqla da trime da promotion 2 sabtu lps...hihi..TQ.. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah