Thursday, October 20, 2011

Telefon Public

Kat ruang legar Menara KL tu ada lak pameran kepelbagaian jenis telefon ntah dari tahun bila..masa tu x teringat la nak snap segala detail..just mcm..eeeeee menjakun tgok jenis2 telefon publik yang ada yang xde masa zaman i kan...

 telefon merah ni mcm dah pernah nampak..tp yang sebelah dia tuh unik skit..zaman perangnya kot
 telefon yang ni..x pernah jumpa...x tau wujud tahun bila..
 ini lagi la..x tau..tp kaler dia cantik..
 ya allah...kenapa macam2 lak jenis public phone ni
 haaaa...ni ada masa zaman i budak2 dulu..petang2 bergayut tipun ntah sapa...
 ini x pernah jumpa
 ni booth diorang..nak tanya xde org pun time tuh...
last2 keluar
and terjumpa makhluk asing ni..

Robot la ni kot...

sapa2 pernah tau pasal robot ni..i tgok diorang cipta guna mcm rantai basikal jerk..

No comments:

Post a Comment

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah