Friday, October 28, 2011

Balik Lambat hari2 sebab ini la....

i kalau hari2 balik Kepong memang suka kuar opis dalam kul 6 ptg..
sebabnya nak naik ETS 6 coach yang hanya akan gerak sampai ke Kepong Sentral shj..
hehehee...dah malas nak bersesak2 rebut2 at the end i berdiri sampai kepong...semak..
makanya dah tau ada train hari2 schedule ke Kepong Sentral..maka..berhemah la jadinya Mama Si Dania ni...

x berapa nak ramai...

boleh relaks2 chating2 ngan kawan2...
seee...kosong skit kan?
haaaaa...baru la selesa..ini kalau tak..pagi pack...petang pack...
sakit2 badan tau..
pakai minyak wangi mahal2 pun x guna kan?

3 comments:

  1. serik pengalaman naik komuter hari tue...huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. haaa....dah tau dan dah rasa apa along rasa kan..next time jgn ngade nak naik train time preggy2..

    ReplyDelete
  3. mak ngah papa mifz duk kepong...taman ehsan..:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah