Tuesday, October 25, 2011

Ke Tesco Kita

Sabtu lepas sajer cuci2 mata pi Tesco Seremban Jaya yang abru jer buka..giler besor..x larat nak jalan
bawak si kembar..amboiiii...bukan main seronok lagi diorang...
ini la dia anak dara si Lisa ni...asyik jadi perhatian jer especially cina2 kat situ suka kat dorang...

sambil2 tunggu atuk pi toilet singgah lak kat playground yang ada kat dalam Tesco ni..
x ramai sgt bebudak maybe sebab baru lagi kot...

 Dania...tgh usyar2 nak main kat situ...
 Last2 naik ejr la menatang ni sebab ramai dah booking mainan lain..
 si kembar yang  membosan..
alalalala...kakak....
si kakak ni pun suka gak tolak stroller baby...kalau ada orang tegur dia la bukan main menjawab soalan org..hehehe...
so sweet kan...elok la..mama xyah jadi jurucakap
bawak si kembar ni semua ingat anak i..siap tanya normal ke ikut tingkap ker..
feeling2 anak sendiri..
jawab jer la...hahahahaha....
xde beli apa pun kat situ just nak jalan2 bawak baby jer..
lepas tu balik rumah...

2 comments:

  1. si kembar pndang je tuh..
    nnti dah besar, kitorang pun nak main jugak ktanya dlm hati..
    hahahha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah