Thursday, October 27, 2011

Senyum Lebar dah dapat yang diidamkan

hari tuh minah ni merajuk kan? refer to this ENTRY 
akhirnya semalam dapat la makan sizzling mee idaman dia tuh...kalai ni dia sgt menjaga tata tertib dan mulutnya..takut keluar ayat2 puaka yang boleh merosakkan mood mama nya kan...hahahahaha...
tensi mak noks bila anak pandai bermain kata2..

senyum lebar ngko...boleh habis ker? yang pelik..dia ni pandai jer pakai chopstick..mama eh..org kg..so dendiam x tau guna chopstick kan..
ABC special yang so so jer...
kali ni kureng ABC eh sebab xde buah beluluk..
apa itu buah beluluk?
korang google sendiri la yer..
i pun x tau apa kaedah buah tu..wakakakaak...

10 comments:

  1. buah beluluk?buah apa tu?hehe..kalau sini buah kabung panggil long yg kale putih mcm rambutan tu.wah sizzling mi..sama favourite la kite...

    ReplyDelete
  2. sizzling mee nyum nyum...makan time panas sedap tp siap la lidah melecur..huuhu

    ReplyDelete
  3. http://wanwidget.com
    sedapnyerrrr ABC

    ReplyDelete
  4. nampak mc sedap je abcnya. tapi sizzling tu mmg mabeles la. i loike...

    ReplyDelete
  5. All
    - buah beluluk tu sama jer ngan buah kabung...hehehehe..lain tempat lain bahasanya...mee sizzling tu ok jugak..cuma ambik extra mushrooms and added balckpepper..hehehe...

    ReplyDelete
  6. untie bonda pun xpandai nak pakai chopstik dania...wah terror la dania nie..tahniah..kagum untie bonda taw.....malu la ngan dania...

    ReplyDelete
  7. Yus
    - along sendiri x reti nak guna copstick...ntah mana dia belajar..bila tanya caner dia leh tau guna chopstick..dia ckp apa tau...lama dah...dalam perut lagi....eee...sentap mak tau..

    ReplyDelete
  8. budak tomey mkn mee sizling laa..dapnyeee....mintak cketttt.....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah