Tuesday, October 25, 2011

Mana perginya Professionalisme Korang?

Huh...sangat stress hari ni bilamana aku dapat call dari Singapore mengatakan
Registration for Conference utk my boss x settle lagi..
Bila aku check ngan training department, Incharge person xde dah pi Lumut...Boleh?
padahal benda ni ko yang handle..ko nak credit card number aku dah bagi..apa lagi?semua details aku dah bagi semalam..tp organizer call ckp aku x register bos aku online..padahal aku dah send all the details semalam lagi...Nasib baik organizer called bagi tau...Kalu tak sampai ke sudah benda ni x di register..
Mana professionalisme korang ni?
Now satu kerja aku lak nak kena buat semua tuh sedangkan that is not my part...semua benda now nak letak beban atas bahu aku..yang kena nanti sapa?aku jugak.....
Fedap la mcm ni...

4 comments:

  1. sabaq along...esok dia balik dari lumut..kasi tarbiah sama dia skit...hihi..

    ReplyDelete
  2. x leh nak sabaq sgt shu sbb ini melibatkan my reputation.. along marah bukan apa..conference tu sgt penting bila today is the last day for registration and satu hapa benda pun x buat lagi...boleh?

    ReplyDelete
  3. alahai gitu lak kesudahan..org lain kena setel tak tau hujung pangkal..sabar je la along...nnt dah setel sumer kasi maki balik org ini..apa da...pro la sket

    ReplyDelete
  4. sungguh takde tanggungjawab orang tu.. nak pergi mana2 main tinggal gitu jer keje.. patut dia kena inform kawan2 dia suruh sambung keje dia tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah