Monday, October 31, 2011

Adeliya Si Sleeping Beauty

kisah seterusnya si Sleeping Beauty...dalam nak tido pun leh nak maintain beauty lagi tau...
Adleiya ngan bantal peluk busuk tu x leh la dipisahkan...
kalau dia dapat bantal tuh..dipeluk dicium seolah bantal busuk dia..ibunya sikit nyer marah...bukan apa..susah kalau ada bantal2 busuk ni...mana tau tertinggal ke apa ker kan...payah nak tido...

Jom layan gambar Adeliya...

 sebelum lelap belek jari2 runcing dia tuh
 pose skit..
 masa ni dia teruja lebih mama halakan kamera
 masih dengan pose yang sama...
tetiba nak tarik kamera...hohoho..x dapat...

hehehehe...

Antara Adeliya dan Aressa yang i mention ari tuh...Adeliya lebih berdikari..tgok la dalam buaian ni...
diammmm ...baikkkkk jer..tapi kalau dah tiba angin kus2 dia...
menangis siap lentik2 badan lagi...
now dia dah pandai tiru aksi2 si Kakak Yaya..
kalau kakak menari dia sibuk goyang2 badan..
bagus.....
harap mereka bertiga ni akan menjadi rapat sampai bila2...


2 comments:

  1. amani xda bantal busyuk...tapi amani ada tiger...smurf ngan froggy...sampai 3..kekekekkee

    ReplyDelete
  2. baru2 ni jerk si Adeliya tu kitorang notice dia suka bantak peluk tuh..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah