Monday, October 31, 2011

Rezeki Isnin

Salam Isnin u olls....
wahhh...pagi2 datang kerja dah ada rezeki menunggu..masuk2 pantry jer my colleaque bagi benda ni...
member baru balik dari bercuti di China...
meriah ko eh Jiza....
alhamdulillah...murah rezeki....

 banyak kaler tapi i amik kaler pepel..
chopstick...comel kan... 
 terus gigih amik gambo ngan baju kaler pepel...hehehehe...nak sama gak ngan baju kan...
betul ke cara pegang mcm ni...ada ke readers i ( mcm glemer) chinese? betul ke erk..eeeeee
anak dara i jerk pandai guna ni..
kalau i la yang makan guna benda alah ni...sure la x kenyang..org mkan 15 minit..i makan 15 jam..
wakakakaka....
so camner weekend u olls?i last week xde aktiviti apa pun..
lepak jer kat umah main ngan si kembar and anak dara i...

5 comments:

  1. along i buat hiasan sajo hihih syg ooo nk pakai

    ReplyDelete
  2. Mimy
    - xde makna along nak guna..abih tercampak segala makanan kang..

    ReplyDelete
  3. bestnyer dpt souvenir
    suka pakai chopstick ni...lagi2 kalau makan sizzling :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah