Thursday, October 27, 2011

Ni Baby gegel ke baby boboi nih?

so..ini lah bukti2 kukuh menguatkan lagi kenyataan i..hahahaha...Aressa bertindak ganas...tangan dah naik ke muka dah....
ayooo...kamu berdua gegel tau....

 Adeliya berusaha melepaskan diri..
 Aressa masih x puas hati..kakak tetap diam...tgok tangan Aressa tuh..dia geram sgt dah tuh...
at last Aressa surrender...seee...muka tak puas hati sebab x dapat belasah Adeliya...
hahahaha...
Adeliya bajet comel..terlepas dari menjadi mangsa Aressa...

Ha....kecik2 tau dah mcm ni..esok dah besar....jgn gaduh2 eh...mama x nak dengar mcm tuh...
Ibu kendong dalam perut korang pun agak lasak..kat luar ni..lagi lasak nampaknya
antara Aressa dan Adeliya...Aressa agak agresif..sometimes Adeliya dan sometimes dua2 sekali...
tapi sekarang yang paling manja adalah
Aressa..
yang pandai bawak diri Adeliya...

walaupun diorang agak lasak..x leh dekat....at the end...Adik yang manja terus jer landing kat kakak
so sweet...
abaikan peha buruks mama long itu yer...
hehehehehe....

7 comments:

  1. alahai cute jer dua beradik ni bermain-main...nampak cerdik ni twin ni :)

    ReplyDelete
  2. deqna
    - huiii..mcm2 ragam ni...letih melayan..tp memang seronok...jgn lepa jer..kalau terlepa sat....di ramas2 muka kakaknya...

    ReplyDelete
  3. adik nak manja2 ngan kakak tuh..

    ReplyDelete
  4. sue zainun
    - yer la kot....tp ganas..cepat tul tangannya..

    ReplyDelete
  5. Lyn
    - pandai serba serbi...now dah angkat bontot nak merangkak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah