Thursday, May 14, 2020

Pagi- Pagi Dapat Lagu Jiwang Dari Adam

Hi korang...

Sihat ke hari ni? SA macam biasa la sihat tu memang sihat...cumanya pagi ni hati ada tak tenteram sikit lepas dapat email dari Adam pagi ni. Aduhai...hari tu baru je jumpa dia kat Klinik kat opis SA ni..jumpa secara kebetulan dan bukan berjanji. Kebetulan dia pun jumpa doktor jugak..kami borak- borak macma biasa jer la..takde la apa pun..tapiiiii....pagi ni dapat plak email dari dia...dia bagi SA lagu..Apa hal plak bagi lagu JAMPI Hael Husaini tu kat SA. Aduhai...mula- mula memang rasa macam berbunga tapi bila fikir balik rasa macam annoyingnyaaa....merah padam muka SA...

SA bukan la tak suka ngan Aadam tu dna bukan la suka plak.tapi bab hati ni kita tak boleh nak paksa kan..tak tau SA nak terangkan macma mana lagi..just go with the flow la...ok tak?kalau ada jodoh tu..siapa SA nak menolak qada dan qadar allah kan..kira macam kalau benar Adam jodohku...dekatkanlah...kalau bukan seeloknya dijauhkan gittewww.....


Muka tak tau nak kata happy ke apa dapat lagu jiwang...berderau darah tau...



Paling tak tahan ngan hashtag tu ha....pening oiii,,sukati je nak combine nama SA ngan nama dia...aduhai kenapa la jiwang karat sangat si Adam ni...SA bukan apa..takut tak terlayan nanti...SA tau la sebab SA nyer jarak usia ngan Adam terlalu jauh kan...sebab tu SA susah sikit nak cair..dapat lagu jiwang karat ni lagi la buat SA x tau nak kata apa..mampu malu dan merah muka je la..nasib baik pakai face mask kan..kalau tak..aduiiii sure kena perli sepanjang masa..

Korang rasa macam mana? Adam tu bagi lagu sebab apa? ke sebab dia tercabar dengan email2 and request orang yang nak rekemen SA jadi kakak ipar la..madu la...kot?

Adoiii...lawak la....

14 comments:

  1. dh ada hashtag tu hehe...kemain lagu JAMPI ye hehe

    ReplyDelete
  2. Alahai Adam.. tergugat eh tengok kak SA dapat email lamaran, tu yang dia hantar email juga kot.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. wah kakak.. cantiknya gaya akak arini kak.. patut la adam angau

    ReplyDelete
  4. hehehe.. lepaih ni memang asyik nak dgq ja la kan. hehehe

    ReplyDelete
  5. Siap ada hashtag sekali­čśé.

    ReplyDelete
  6. Fulamakkk..Adamanda la..so sweet..

    ReplyDelete
  7. Wak doakan yang baik2 aje buat SA dengan si Adam tu.

    ReplyDelete
  8. wah romantik jgk adam ni yer..hihi

    ReplyDelete
  9. dia nak tunjuk yang dia serius tu
    lelaki kalau dah sampai hantar lagu jampi nih + hashtag mahal tu...hahahaha
    means dia dah beranikan diri dah bagitahu hint yang dia suka dan serius
    terpulang kepada si penerima lah nak terima or tak...
    atau boleh uji lagi kesabaran dia
    hahaha

    ReplyDelete
  10. saja menjampi akak tu... kot2 berkesan hahahah

    ReplyDelete
  11. ha ha ha, sekali lirik lagu dia email.. wah wah.

    ReplyDelete
  12. faham, faham...sebab jarak umur buat kita rasa dia ni tak serius sangat ni...tapi jodoh di tangan Allah kan...tiberr

    ReplyDelete
  13. kemain lagi kan kemanisan dia..tahap keberapa punya manis ni.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah