Sunday, March 13, 2022

Layan Cekodok Je Hari Ni....

Assalamualaikum...

Hi korang...

Memandangkan Dania x sihat..SA pun macam x sihat...Mak Pah pun sama...yang masih bertahan Pak Zain...pagi ni SA bangun terus buatkan self test Dania...alhamdulillah masih negative...syukur...mungkin Dania ni demam sebab kurang rehat...terlampau focus dengan exam kan...

Hari ni Pak Zain masak cekodok je uolls....memang x bagi la dia keluar pi mana- mana hari ni....kes dah makin meninggi...susah nanti kalau terkena...

Jom tengok sarapan kami pagi ni...



Cekodok


Sambal Sardin


Tempoyak mentah

 

Sebenarnya lama dah x makan cekodok...ada dekat sebulan rasanya....sedap sarapan pagi ni...lyan plak dengan kopi 434....

Alhamdulillah Dania dah sihat...dedar skit je suhu badan dia....lega hati SA..kalau x memang pening fikir...dia kalau x sihat..orang yang sihat pun boileh jadi tak sihat jugak....semalam jelum kan kepala dia ngan air...letak tuala basah....kering tuala tu....punya la panas suhu dia....walau dah besar panjang...as a mom memang la akan risau kan....nak- nak plak dia tengah exam....bertambah- tambah risau la SA.....

19 comments:

  1. cekodok pun sedap tau. Salam hujung minggu SA.

    ReplyDelete
  2. Cekodok yang dimasak dengan kasih sayang akan lebih sedap dari nugget🤭

    ReplyDelete
  3. Sedap cekodok bilis, makan macam tu je panas panas

    ReplyDelete
  4. cekodok dengan sambal sardin, memang gu!

    ReplyDelete
  5. Ya Allah sedap betul menu ni kak..kalau rumah saya terus tak makan nasi dah ni..

    ReplyDelete
  6. Semoga Dania cepat sembuh. Banyak lagi ke paper yang belum ambil?

    ReplyDelete
  7. Cekodok sedap dimakan dengan sambal tumis.. 😋

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, dania dah sihat.. dapp menu

    cafe Bunga & Gula tu...dekat area office Ayu je...kat IPK tu. ada 2 branch...1 lagi kat seremban 2, yg kat Jalan Camphell ni...2nd branch

    ReplyDelete
  9. sedap tu kak cekodok makan dgn sambal sardin .. dapat 434 fuh terangkat

    ReplyDelete
  10. Sedap2...kalau rasa die xsedap bdn..bagi je terus mkn ubat demam atau panadol sblum melarat

    ReplyDelete
  11. Hari2 ,pun xper, habis je
    kalau kat umah ciknur

    ReplyDelete
  12. jaga diri okay...semoga cepat sembuh dania

    ReplyDelete
  13. yang sangat menyelerakan tempoyak tu... dap eeem mkn dengan budu

    ReplyDelete
  14. ada air kopi dah ngam tu...hahahah

    ReplyDelete
  15. Wak panggil jemput2
    Bahasa jawanya kuih welcome-welcome

    ReplyDelete
  16. ammi kadang2 selang seminggu mesti sarapan cekodok. anak2 cukup suka cekodok

    ReplyDelete
  17. Sedapnya. Rasa nak makan cekodok pula

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah