Thursday, March 31, 2022

A Quick Update..

Assalamualaikum...

Hi korang...

Apa nak citer hari ni erk...macam biasa la SA busy sangat hari ni...rasanya sampai minggu ke 2 April SA akan busy...schedule memang akan ganggu SA...tapi takpe..SA cuba sedaya upaya untuk pastikan blog ni akan sentiasa berupdate...walau takde banyak pun cerita yang SA nak share..Nanti bulan puasa tengok la...lagi lemau SA...kalau kerja banyak should be ok..kalau x banyak confirm lemau...

Sana sini dah ramai yang open order kuih raya..SA beli mana yang dan aje dan yang biasa SA order...kali ni tak beli banyak...setakat 5-6 jenis je...yang pasti kena ada tart nenas...hehehe...fav tu..mana bleh lupa....

Semalam Seremban hujan lebat dan angin kuat...masa SA balik kerja la...hari ni pagi hujan lebat jugak nak ke KL. Biasa 7.20am SA dah sampai...tapi kali ni sampai kat Pasar Seni pukul 7.40am...terus laju- laju SA pi opis...sempat la punch in sblom pukul 8am...bulan puasa nanti SA masuk pukul 8.00am dan keluar office 4.30pm...kalau la dapat kan...biasanya SA akan lambat keluar jugak....



Jammed teruk kat Jalan Istana pagi td


Cantik tak keladi yang Adam bagi ni?sebelum ni anak pokok je kan..kali ni dah besar betul...elok subur..maybe cukup air dan sejuk dek aircond...SA ada beli 3 jenis pokok..hari ni sampai kat rumah Seremban...nanti SA update eh...hehehe..tapai bukan keladi...


Keadaan SA yang menghidap migrain semalam...rasa nak muntah buat kerja... 

Semalam SA sedikit migrain...

Ada kawan cakap lack of water intake...pun betul gak..semalam SA kurang minum air...makan pun takde selera kan...hari ni masih sama...SA masih makan buah je banyak...minum air baru 1 liter...itupun kerap pi toilet...dah la toilet jauh...ramai tegur SA dah susut skit...sikit laaa...maybe muka je nampak sikit cengkung..pas tu perasan gak inch macam kurang sebab seluar dah longgar...hehehe..

9 comments:

  1. pagi ni hujan tu yang sana sini jem, harapnya ptg ni tak hujan lebat lah macam semalam.. kalau idak memang dugaan betul

    ReplyDelete
  2. Tetus teringin tart nenas hehe.. favorite jugak, moga SA kembali berselera inshaAllah yang penting sihat.

    ReplyDelete
  3. Kawasan PC ni pun hujan. Sekian lama tak hujan kak.

    ReplyDelete
  4. Semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik, Kak SA.

    ReplyDelete
  5. Semoga hari ni kurang migrain.. take care Kak SA..
    Selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  6. sama la..kat opis pun dah start open order kuih raya dah..
    moga SA sentiasa sihat

    ReplyDelete
  7. Pagi pagi hujan lebat memang jem jadinya. Cantik elok daun pokok keladi tu. Haa tak bising ke tu pak Zain akak akak beli pokok. Semoga keadaan akak bertambah baik. Take care kak.

    ReplyDelete
  8. betul kak saya kalau kurang minum air pun akan sakit kepala..

    ReplyDelete
  9. betul bila kurang minum air mula lah badan rasa pelik2

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah