Saturday, July 30, 2016

Special Treat For Dania After Trial UPSR

Hi korang...dah 2 minggu tak jumpa buah hati aku yang sorang ni...satu2nya harta dunia akhirat...rindu tak tertanggung..baru dapat jumpa hari ni...itupun mama jumpa kat IJN je..ntah bila dapat spend time berdua dengan dia..dia oun sibuk dengan UPSR...baru UPSR je pun..esok2 dah masuk U x tau la macam mana sibuknya dia kan...ye aku akui aku tak puas besarkan dia..sekejap je masa berlalu...
So nak dijadikan citer..aku layan la dia makan best skit saje nak treat dia sebab baru lepas exam..sib baik ada Gloria Jeans kat IJN ni..malas citer banyak..moh la tgok gambar...


Latte for mama..cuppucino ais for Dania


Order Lamb Chop dapat Lamb Rack...belasah aje la Dania..janji sodap
RM23.30


Tak pandai guna garfu dan pisau..kena prektis lagi ni...

Sekejap je dpt luang masa ngan dia..kami borak2 santai je...citer pasal exam dia..citer pasal rumah Seremban yg dh lama aku tinggalkan..ntah biler dpt balik..rindu plak kat rumah tu...so..next week dah janji ngan dia..dia nak ikut aku balik umah sewa..boleh je..lagipun mak tehnya ada wedding kat Shah Alam..so memang dia kena tinggal ngan aku sampai Ahad...harap dapat spend time ngan dia nanti..

11 comments:

  1. Dania pasti sangat memahami kesibukan mamanya...dan dia juga akan tahu bahawa kasih ibu membawa ke syurga... :)

    ReplyDelete
  2. Sedap pulak tengok gambar lamb rack tu.. Glup!
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
  3. wah..bestnya dania..untung dapat mama mcm akak..:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah bestnya bersantai dengan yang tersayang ya SA
    btw lamb chop memikat selera lah i likee

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah. Ada juga masa bersama walaupun sedikit :) Sedap nampak lamb chop tue..

    ReplyDelete
  6. SEMOGA DANIA TERUS SUKSES KEJAP JE BESAR DANIA NI .... ANAK DARA DAH

    ReplyDelete
  7. smoga terus success ya dania..apesal entry kak SA smua makanan..marah betulll la hahahaha...adoi lapar nya petang2 ni

    ReplyDelete
  8. Pengorabanan ibu dan anak yang tidak ternilai...in sha Allah dania faham situasi ibuny...& semoga sukses UPSR nanti

    ReplyDelete
  9. memang rindu la SA kat anak 2 minggu x jumpa.
    aduhai...
    gud luck ekk k dania utk upsr :)

    ReplyDelete
  10. wow..sedapnyaaa makanan..terliur iteww menengoknyaaa...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah