Friday, July 29, 2016

Jus Primadona Sufee Snow Minuman Para Isteri Yang 1st Class

Assalammualaikumm...

Hi korang...sekarang ni supplement tumbuh bagaikan cendawan lepas hujan kan...banyak sangat dan yang terbaru yang aku review ni...Primadona nama di beri....kalau nak cantik macam primadona korang kena consume supplement ni...first time aku cuba dah rasa jatuh hati sangat sebab ianya merupakan jus campuran minuman botani Kurma & Pueraria Lobata yang kaya dengan khasiat..ehem..sapa tak nak anjal...sapa tak nak payudara nampak sihat macam anak dara kan?

Psstt...jangan x tau...Primadona ni merupakan Minuman Isteri 1st Class

Kenapa aku kata first class?
Sebab pelbagai khasiat dalam kandungan jus Primadona ni yang mampu memberi manfaat kepada wanita...tak percaya? kena la consume...

Jom kita tengok apa keistimewaan Primadona...yang penting produk ini Produk 100% keluaran BUMIPUTERA/ISLAM dan di jamin halal..jangan ragu- ragu..jangan sangsi- sangsi ye.. produk sufee snow tidak terdapat di kedai kerana bimbang produk tiruan terhasil, so korang boleh membuat order terus dari Hq Sufee Snow atau Stokis Sah Sufee Snow sahaja...



KHASIAT PRIMADONA

  1. Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang telah mengendur
  2. Memantapkan lagi bemtuk menjadikan ia lebih padat
  3. Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
  4. menegangkan dan menstabilkan kedudukkan payudara
  5. Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
  6. Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
  7. Mengekalkan kecantikkan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang
  8. Sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari
  9. Melawan kanser payudara
  10. menganjalkan kulit yang melendut
  11. menggalakkan pertambahan kandungan susu

RAHIM DAN VAGINA

  1. Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
  2. Merawat keputihan dan masalah haid tidak teratur
  3. melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
  4. menghalang jangkitan pada vagina dan pundi ( bladder)
  5. Menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
  6. Merangsang tenaga batin
  7. membantu mengembalikan fungsi hormon esterogen, juga mengandungi kalsium dan juga magnesium yang berperanan dalam kesuburan ( meningkatkan peluang kehamilan)
  8. Mengatasi masalah senggugut
  9. Mengembalikan kecergasan selepas bersalin
  10. membantu mengecutkan rahim dan melangsingkan badan
  11. menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj
  12. menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya
  13. Sesuai kepada mereka yang belum berkahwin


KULIT DAN TUBUH BADAN

  1. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  2. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
  3. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  4. Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
  5. Mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata

KESIHATAN

  1. Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
  2. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
  3. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
  4. Mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
  5. Mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
  6. Menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh
  7. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  8. Mengatasi masalah sukar tidur
  9. Membantu melancarkan perjalanan darah, menghindari barah, merawat buah pinggang, mencuci hati
  10. Mengurangkan Risiko Penyakit Kencing Manis Menstabilkan Paras Kolestrol
  11. Memulihkan sel-sel urat besar.
  12. Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
  13. Membersih dan menambah darah.
  14. Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
  15. Membersihkan lapisan darah dan darah menjadi bersih.
  16. Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif.
  17. Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

TESTIMONIAL SUFEE SNOW PRIMADONA













2 botol dah dapat kesan hebat!!!Korang jangan tunggu lagi...moh cepat beli...dan semestinya pastikan yang original..sebab tu produk ni takde di pasaran kedai2 jamu seluruh Malaysia ye...hanya di jual di website official sahaja...korang kalau berminat dan inginkan makeover yang menakjubkan...bolehlah layari media sosial Sufee Snow Primadona di bawah...Harga pun aku yakin sangat mampu milik kan...yang penting jus ni selamat dan mempunyai pengiktirafan dari KKM


Cara pengambilan :

2 sudu - sebelum sarapan pagi
2 sudu - sebelum tidur malam
( sila gunakan sudu plastik)


Harga : RM55.00 ( Semenanjung)
RM 65.00 ( Sabah Sarawak)
$35.00 ( Singapore/Brunei)


Maklumat lanjut korang boleh hubungi media sosial SUFEE SNOW PRIMADONA





Hotline    : +6014-8386206



8 comments:

  1. bagus jugak ni ek...macm nak try jugak

    ReplyDelete
  2. macam-macam product ada sekarang. Menarik khasiat primadona ni. Nanti boleh cuba riki riki

    ReplyDelete
  3. habislah mama suria makin meletop..
    nangis anak dara.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Wah! Banyak betul manfaat primadona ni ye.. Rasanya macamana ekk?

    ReplyDelete
  5. wowo..sesuai kepada yang belum kawen.. ai nak cuba laa sementara belum kawen ni..hihihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah