Friday, July 1, 2016

Menu Berbuka Ramadhan 24

Hi korang...ada yg dh balik kg ke...Seronoknya baca update korang yang buat persiapan Hari Raya..Sedangkan aku tak buat apa pun arrangement..Haih..panjang plak Membebel..korang jom tengok makanan untuk berbuka


Ada lauk beli..ada lauk masak...

Kari daging Tanpa Santan..beli..RM5


Daging ayam ngan sotong goreng Kunyit..adik ipar yg beli


Kangkung Ikan masin


Ayam masak cina..adik yg masak..


Sup kambing


Masak asam pedas Kepala Ikan jenahak


Murtabak...

Itu je Sempat Aku snap gambar...meriah lauk pauk Kami...ikutkan sikit je..Tp ada yg beli..Mana yg Tak hbis tu adik Aku bawak balik..but biasanya habis...

Korang yg dh balik kampung tu..selamat pulang ke kampung...Selamat Hari Raya..Maaf zahir batin....



8 comments:

  1. Alahaii SA tengok gmbr makanan time sdg lapar ni mmg sungguh menyedihkan lah apa lgi asam pedas kepala ikan tu menetes ai lio

    ReplyDelete
  2. Memang meriah tengok semua lauk tu

    ReplyDelete
  3. meriahnyaaa lauk lauk.. best best.. =)

    ReplyDelete
  4. Asam pedas kepala ikan tu mengancam tu SA...

    ReplyDelete
  5. Murtabak tuu feberet lya gak kak..sedapnya lauk

    ReplyDelete
  6. Asam pedas kepala ikan tu memang win..

    ReplyDelete
  7. sedapnya ayam goreng kunyit tu..feveret kite tu kak..hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah