Friday, July 22, 2016

Minyak Herba Penawar Asma Mujarab Sesuai Kegunaan Keluarga

Assalammualaikum...

Hi korang...
Sekarang ni musim hujan kan...bila hujan setiap hari  dari petang bawa ke malam, suasana malam tu memang la sejuk..untuk penghidap asthma memang masa- masa ni merbahaya. Asthma selalu menyerang. Kalau kita yang dewasa ni mungkin boleh tahan sampai ke pagi kalau malas nak ke klinik atau hospital kan. Kesian pada anak- anak kecil bila asthma menyerang..nak tarik nafas rasa sempit je dada kan..Ada antara kita boleh jer start kereta malam- malam terus ke klinik /hospital. Silap haribulan terus check in. Sekarang tak perlu risau lagi dah..dah ada penawar untuk melegakan sementara Asthma atau pun batuk yang menyerang. Sapu jer Minyak Herba Asthma Mujarab ni...insyaallah akan beransur kurang dan anak korang boleh tidur dengan selesa...kena gunakan selalu dan berterusan bukan sekali sapu je...Aku sendiri sedang dilanda batuk..sememangnya tak selesa waktu malam..sebelum tidur sapu kat dada dan sapu gak kat sendi2..alhamdulillah kurang diserang batuk...selesa nak tidur. Tak salah kalau kita ikhtiar kan..

Minyak Herba Asma Mujarab ini bukan hanya untuk penyakit Asthma, Lelah atau batuk ye..untuk kegunaan luar seperti terkena gigitan binatang, sakit perut, kembung perut, Sakit gigi, tergeliat atau terseliuh serta lain- lain lagi.Tetapi sekiranya sakit berlarutan hendaklah segera berjumpa doktor.


Penawar Anak- Anak Semput, Lelah, Asthma Dan Batuk Sehingga Muntah- Muntah


Minyak Akar Kayu ini adalah dijamin HALAL dan Selamat kerana di proses secara tradisional oleh seorang pakcik di kampung yang sentiasa mengamalkan perubatan tradisional Asli. Beliau tidak memproses minyak ini di kilang serta bukan di proses di bawah syarikat SDN BHD. Beliau hanya menggunakan herba asli daripada ramuan rahsia turun temurun. Disebabkan itu korang digalakkan untuk membeli minyak ini direct dari Pakcik itu sendiri.




Setiap botol produk yang Original mempunyai Hologram, QR Code & Nombor siri

Berhati- Hati Dengan Minyak Herba Tiruan

Zaman sekarang ramai yang mengambil jalan mudah dengan menciplak atau dalam ayat paling senang adalah meniru sesuatu produk untuk mengaut keuntungan dengan cara yang senang. Oleh itu korang dinasihatkan untuk berhati- hati. Minyak ni pun ada yang ditiru. Untuk mengesan ketulinan minyak ini jom kita tengok perbezaan pada gambar di bawah.


Korang boleh Scan QR Code ini dengan menggunakan Smartphone dan setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website kami.

Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan sudah dipasarkan dari peringkat ke peringkat. Pastikan yang Original baru beli.



Produk Tiruan adalah seperti berikut: 

👉Bau produk tiruan seperti asap rokok dan tak berangin

.

👉Pengiklan akan membuat taktik jahat...mengiklankan produk original tapi produk tiruan akan di berikan pada customer

.

👉Harga jualan adalah sama bagi mengaburi mata pelanggan

.


Cara-cara Mengenal Produk Original Herba Asma Mujarab




Testimoni Minyak Herba Asma Mujarab


Berikut merupakan testimonial mereka yang berpuas hati dengan kehebatan Minyak Herba Asma Mujarab ini..korang tunggu apa lagi...jom la cuba..







Harga sebotol RM39 sebotol. Hanya tambah RM10 untuk penghantaran.

Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan

Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner)

HQ  En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)




13 comments:

  1. dah pakai..sedap..keluar angin terus

    ReplyDelete
  2. Bahaya kat orang lain kalau tak boleh nak bezakan antara produk tiruan dengan produk asli

    ReplyDelete
  3. Kene beli dan mudah dibawa kemana-mana

    ReplyDelete
  4. Lya guna daa..mmg ok laa ngan Lya..boleh bawak dalam handbang nak g mana2 sebab kecik jer btol dia..hehehe

    ReplyDelete
  5. berangin memang best sapu kt perut

    ReplyDelete
  6. kakak nad cari produk ni..boleh suruh dia cuba untuk anak2 dia

    ReplyDelete
  7. Pastikan ORI baru beli ya...
    Berminat boleh msg/wasap 012-2887468
    http://www.herbaasmaori.com

    ReplyDelete
  8. Barang yang hot selling je mesti ada produk tiruan.. suka sangat amik kesempatan.. Kesian pada pembelilah..

    ReplyDelete
  9. Good info.. Kena dapatkan satu ni nanti standby utk si kenit.. Huhu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah