Friday, July 22, 2016

Happy Birthday ALTHEA KOREA.. #ALTHEATURNS1

#ALTHEATURNS1 BIRTHDAY CELEBRATIONS BLOG SHOUT OUT...

Wanita dan kecantikkan memang tak boleh dipisahkan..Teruja dengan barangan yang sememangnya ditunggu- tunggu sebab rakan blogger yang lain dah terima barangan Althea mereka. Setiap hari ternampak rakan- rakan blogger happy apabila update birthday kit yang mereka terima. Status demi status lalu di timeline FB dan Instagram..terus perasaan tak sabar membuak- buak melanda aku...Eh..kenapa barang  aku tak sampai lagi...see keterujaan melanda seorang Suria Amanda. Bila dah sampai jer product kat tangan....haaa...bermula la saat- saat tidak sabar...cepat- cepat update di Instagram dan FB...

Hey... #ALTHEATURNS1!!!!
Happy Birthday Althea... You really made my day la.. Limited Edition Birthday Beauty Box yang sangat special dan of course its in pinkkkk!!!!!fell in love and kalau korang nak tau..bukan aku je yang teruja..kawan-kawan opis pun teruja sangat sampai ada yg volunteer nak amikkan gambar untuk aku..semua gambar di bawah tu kawan opis yang tolobg snapkan..tenkiu Nani!!!


Sampai office tengok kotak pink ni atas meja..terus melompat suka..ciss over!!


Kotak ni kena simpan sebab cantik sangat


Kosmetik yang menjadi pilihan hati


Selfie skit..


Me with the Limited Edition Birthday Box and choices of my new cosmetics..lovely!!!


Haih..dh kenapa teruja sgt ni


Skinny Brush Big Marker Liner
RM 28 each


Shadow 4 Eyes
RM 34..jarang beli eyeshadow so grab je yang ni..pilihan warna yg ceria adalah a must...


Pink Rumour Dangerous Matte Lip Colour
RM64..
Cubaan berani dengan warna yg terang...

Best kan?korang pun boleh shopping di Althea..banyak barangan yang menarik hati korang...gerenti punya...


Althea merupakan website yang menjual barangan kecantikkan dari KOREA. 100% ASLI dan menawarkan harga yang sangat BERPATUTAN.. Bersempena dengan Ulangtahun Hari Jadi Althea yang pertama, Althea ingin memberi hadiah kepada korang semua.. Nak tahu, meh baca sini ...

Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016

Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.

Free Goodies for first 1,500 shoppers
Full size beauty products. While stocks last. 

Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!
Rebate will be credited into your account. 

What are you waiting for??
Sign up my.althea.kr



14 comments:

  1. eyza pun ambik eyeshadow warna tu kak. Cantik kaler tu.Eyza in love ngan Eyeshadow ni.

    ReplyDelete
  2. Jue pun bnyak beli brg mekap gak kak. Heheheh

    ReplyDelete
  3. alamakkk tak terfikir nak amik eye shadow la hehehe

    ReplyDelete
  4. bedak compact dengan eyeliner tu nad beli gak..ehhe..best besor eyeliner tu

    ReplyDelete
  5. Wah nampak pink kat sini...Happy besay althea...comel comel bersama althea...

    ReplyDelete
  6. Wahhh... Best nyer, semua menarik nih... Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran by Hani Rahman

    ReplyDelete
  7. wahh bestnya dapat sekotak make up bewarna pink tu

    ReplyDelete
  8. bestnya..sekotak tu..kotak pun boleh simpan...syantekkkk

    ReplyDelete
  9. Ala.. lama dah tak bermake up.. Macam best je tawaran althea nie..

    ReplyDelete
  10. wahhhh..bestnyaa dapat banyak barang mekap..nak jugaksss..hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah