Thursday, November 11, 2021

Jom Bercuti....

Assalamualaikum..

Hi korang..

Disaat ter publishnya entry ni maka bermula lah staycation mama & dania. Tak jauh pun...kat KL jer 2 hari ni...saje nak treat dia sebelum trial exam 22hb nanti..eh ye ke? Ye kot ... hahahaha...lupa plak...well cukup dulu la staycation KL je...kita ronda-ronda..jenjalan..posing2...harap petang ni x hujan ..kalau hujan.. pepandai la cari mana nak lepak...lepak mall je ke kan?

Sejak dia dh besar dan anak dara ni boleh dah ikut mama travel ..ni travel kami berdua yang pertama untuk tahun ni selepas terkurung lama PKP 




 

Doakan perjalanan kami selamat..next kita jalan jauh skit ok sblom SPM...bulan ni dia staycation ngan mama...bulan depan ngan kawan-kawan plak kat PD. Mak kawan dia ajak staycation sesama...SA okey jer..since dia dh besar dan perlu cipta banyak kenangan dengan kawan baik kan...nanti bleh ajak kawan dia staycation sekali next plan ..tp kena tunggu mama kuar keta baru dulu la...baru best nak jenjalan..tunggu dia dapat lesen kereta jugak lepas SPM nanti ..banyak plan nak buat untuk dia ni...semoga allah permudahkan buat kami berdua..aminnn.....

22 comments:

  1. Selamat bercuti dan enjoy bersama. Semoga tercapai segala perancangan. Aaaminn...

    ReplyDelete
  2. Waaa syok ar Mama berdua.. senang dah besar mana nak pi, boleh je ringkas kan..
    Mama dapat kete ayuh ke Johor yaaaa

    ReplyDelete
  3. wah bercuti ke mana tu? seronok dapat bercuti dengan keluarga :)

    ReplyDelete
  4. Mesti seronok berjalan dua beranak je kan.. Mother daughter day out..
    Semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  5. selamat berhungga-hungga mama & anak

    ReplyDelete
  6. gi mana tu SA kat KL??
    jom lepak minum kopi jom hehehe

    ReplyDelete
  7. Happy staycation SA & Dania...
    Jangan lupa pi beli bunga ros @ Lee Wah tu..Kasi hati Dania berbunga🌹🌹🌹

    ReplyDelete
  8. happy staycation kak SA & dania
    semoga dipermudahkan semua plan bersama dania utk lepas ni pulak

    ReplyDelete
  9. best tuuu travel berdua..dengan insan tersayang pulak..KL pun ok jee, asalkan ada kenangan yang tercipta..kannn

    ReplyDelete
  10. selamat bercuti! cantik rambut SA

    ReplyDelete
  11. best spend masa utk staycation..have fun kak n dania..:)

    ReplyDelete
  12. staycation berdua. ank merangkap sahabat baik kan kak. saling menjadi penguat dan penyemangat. semoga semuanya dipermudahkan.

    ReplyDelete
  13. Selamat bercuti, Kak SA. Semoga dipermudahkan urusan Dania untuk trial SPM.

    ReplyDelete
  14. Selamat bercuti SA & Dania.
    Seronok anak dah besar kan, boleh buat kawan :)

    ReplyDelete
  15. wahh..seronoknya staycation dengan anak berdua aje, macam dengan bff gitu

    ReplyDelete
  16. Wah bestnya jenjalan anak beranak, happy staycation SA and Dania. Moga perancangan SA tercapai. Aameen.

    ReplyDelete
  17. tak lama dah tu. goodluck dania for spm

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah