Tuesday, November 2, 2021

Sarapan Hari Ini

Assalamualaikum...

Hi korang...

Hari ni beli je sarapan kat food court bawah...malas nak keluar dan perut dah lapar kan...malam semalam x selesa nak makan bila letrik takde sampai pagi..hujan lebat semalam buat letrik satu taman takde...black out...lama x kena blackout ni...dengan hp nyer bateri dah tinggal 40 percent...apa je buat semua tak kena...nak update blog pun x bleh sebab  wifi pun x leh on...hahahaha....so malam tadi makan sikit je lepas tu tido awal...best plak tido tanpa kipas dan ekon...cuma lucky sebab hujan lebat la kan...hehehe...

Merasa la SA hari ni pi kerja pakai baju yang x perlu di gosok...hahaha...mekap bertemankan lilin je...nasib baik mekap on point..

Jom tengok sarapan SA hari ni...x meriah sebab xde pilihan dan of course makin ramai orang



Kuew tiaw goreng + mee goreng + telur  (see telur laaaagiiiiii)


Bancuh sendiri kopi 434....

 

Itu je la...sarapan SA hari ni....aduhai..seminggu ni asyik makan telur je ni...kena stop la...2hb Dec nanti SA nak pi check up...kang kolestrol naik tinggi kang satu hal...dah la pemalas nak work out ni....x leh jadi la...kena gak ni jogging petang- petang ni....

Ya allah....rajinkan la manusia bernama SA ni....

6 comments:

  1. aamiin....sekali dgn ayu.. he he he...tumpang doa minta diberikan kerajinan jugak utk exercise. aci tak?

    ReplyDelete
  2. Ammi pun tiap hari telur.. Pagi telur, malam kadang dalam lauk ada telur. Ishhhh bila nak insof ntah

    ReplyDelete
  3. mi goreng tambah telur mata atas...huhu...sodapp!

    ReplyDelete
  4. sedapnya mee goreng tu gu plk ngn kopi o..nyaman..:)

    ReplyDelete
  5. demm, tgk gmbr mee goreng pun sedapp., huhuhu

    ReplyDelete
  6. nasib baik hujan ye, kalau tak berkicap la tido kepanasan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah