Friday, November 12, 2021

Temankan Mak Check Up

Assalamualaikum...

hi korang...semalam masa sblom ke KL SA hantar mak untuk check up dulu...routine dia check up kat klinik Nephrology. 

So far mak okey je..cuma masalah kolestrol dia sedikit tinggi...ni td dapat tau mak kena infection plak. Risau nya hati..nak balik dia x bagi...adik SA yg nurse tu ada jaga dia...nasib ada adik tolong tengokkan....tak tenang hati ni bila bercuti...terus spoil mood...tp demi anak SA teruskan juga..esok pagi-pagi SA check out cepat2... Ada wedding plak tu kawan baik SA nikah...pergi la kejap esok tunjuk muka..lagipun dekat je ngan rumah..


Tunggu lama....sabar je la...kes mak SA special skit sebab under doktor pakar


Mak jalan memang nak kena pimpin...so pimpin la..suruh jalan slow ..dia jalan laju..lepas tu mencungap


Duduk dulu kejap...hilangkan lelah
 


Sempat SA rakam video..hehe


Korang doakan Mak SA sihat ye....risau sangat2 ni ...

12 comments:

  1. Semoga mak kak SA sihat sihat aje ya..

    ReplyDelete
  2. semoga Mak Sa sihatah hendaknya..risaukan kalau mak kita ni tak sihat.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum SA.
    Moga Mak SA baik-baik saja.
    Bertuah SA diberi peluang berbakti kepada emak dan ayah.

    ReplyDelete
  4. Semoga mak SA baik-baik sahaja ya

    ReplyDelete
  5. Semoga mak SA diberikan kesihatan dan kecergasan

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah adik mengalih jaga mak SA. InshaAllah moga mak SA cepat sembuh dan sihat Aameen.

    ReplyDelete
  7. Semoga pemantauan kesihatannya terkawal rapi

    ReplyDelete
  8. semoga kesihatan mak SA terkawal
    tiada yang serious
    inshaAllah

    ReplyDelete
  9. Semoga mak Kak SA diberikan kesembuhan.

    ReplyDelete
  10. carikan mak SA wheelchairlah kalau nak gi hospital. dalam hospital tu boleh tahan gak jauh nak berjalan.
    semoga makcik diberikan kesembuhan dari jangkitan

    ReplyDelete
  11. semoga mak kak SA cepat sihat.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah