Wednesday, November 10, 2021

WW~ Pelangi Petang

Assalamualaikum...

Hi korang..

Semalam kan SA up entry tajuk " Jangan Jadi Pelangi Untuk Mereka Yang Buta Warna" kan. SA punya fikiran terganggu pasal kes tu...A sedang depressed dan warded. Kesian dia...tapi takpe kita doakan yang baik- baik untuk A. 

Kebetulan plak semalam SA balik kerja naik bas. KL hujan lebat kan. So petang semalam dah reda hujan dan SA nampak pelangi.. Cantiknya..terus snap gambar walau x berapa jelas...langit lepas hujan kan...


Amik gambar dari dalam bas so takde kualiti gambar SA


Ni cubaan nak amik gambar sunset...pun x cantik...

SA rasa lepas ni SA nak balik naik bas jer la...cepat skit sampai Seremban compare naik train...cuma penat skit la nak naik LRT ke Pasar Seni dan tukar naik MRT ke Puduraya. Tapi x per la kot...senaman berjalan jauh kan...kira macam briskwalk la....


13 comments:

  1. pelangi yg indah
    kalu cik nur pun nampak pelangi je mesti nk snap. gambar

    ReplyDelete
  2. Hujung2 tahun ni banyak peluang nampak pelangi yang muncul selepas hujan.

    ReplyDelete
  3. Cantikkk.. JB takde jumpa pelangi, hujan manjang...

    ReplyDelete
  4. sesekali tukar selera dan pemandangan ok jugak tu... boleh tambah step setiap hari tu.. okla kak SA.. sy sokong akak sebulan naik bas, sebulan naik tren

    ReplyDelete
  5. Cantik pemandangan memacam gaya orang boleh tengok kan kak... penat perjalanan akak setiap hari

    ReplyDelete
  6. waalaikumussalam. suasana lepas hujan best, sejuk. tapi tu lah hujan sepanjang hari, kena terima jugak lah

    ReplyDelete
  7. Cantik pelangi selepas hujan. Naik bas okay sikit lah kan cepat sampai. Nak train kadang delay tu yang lagi melambatkan. macam akak cakap tu kira bersenam brisk walk.

    ReplyDelete
  8. Jangan tunjuk pelangi kepada orang yang buta warna.

    ReplyDelete
  9. naik bus Isnin - Khamis. Jumaat teruskan naik train sbb biasanya jam

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah