Friday, April 1, 2022

Pemenang Top Komentator March 2022

Assalamualaikum...

Hi korang...

Yeay it's Friyay!!!

Hari ni SA nak umumkan pemenang top komentator untuk bulan March....sebelum tu SA nak ucapkan ribuan malahan jutaan terima kasih yang tak terhingga buat semua yang datang singgah ke blog SA yang ntah hape- hape ni...yang meninggalkan komen dan yang sentiasa support SA dari awal blogging sampai la sekarang...tak dapat SA nak balas jasa baik korang...

Eh jangan buang masa lagi, dah la busy ni...jom announce..





Tahniah buat Rozita Abd Rahman. Doktor Veterinar kita yang merupakan seorang blogger jugak dan dari blog ceritaita.com

Buat Ita nanti whatsaap je details ye...

Dengan pengumuman tu SA buka semula contest Top Commentator ni dan SA mencari pemenang untuk bulan April 2022.

16 comments:

  1. Tahniah!
    Lama saya xblogging dan melawat kawasan. Hehehe :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua top commentators.

    ReplyDelete
  3. tahniah semua, dana kene tambahkan rajin lg komen kt blog akak ni

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua yang tersenarai, saya out betul blogwalkng bulan lepas..huwaaa

    ReplyDelete
  5. tahniah buat pengomen tegar...:)

    ReplyDelete
  6. laa.. baru perasan... tq ya kak.. hehe

    ReplyDelete
  7. Wow.. Tahniahhhhhh! Hadiah apa lah tu... teringin nak tahuuu.. hehhe

    ReplyDelete
  8. tahniah buat semua... nina pun sama komen secara marathon hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah