Thursday, June 30, 2016

Rahsia Pikat Suami Dengan Sexy Lingerie

Nampak Sexy Nampak Mengancam Agar Suami Tak Keruan


Korang jangan kecam aku eh....sexy-sexy di bulan puasa..tak leh simpan citer ni..kena share cepat2 jugak..lagi cepat lagi bagus....ilmu ni...ilmu...ahaks...korang jangan lupa praktikkan..nak kekal bahagia kena ikat suami tu dengan keseksian korang..jangan tido nak pakai baju kelawar dan pakai bedak sejuk je...lari laki korang nanti...meh ikut style aku...kena ada sexy lingerie dalam wardrobe...bukan selai..bukan dua helai..kalau banyak lagi bagus boleh tukar2 ikut mood dan karakter korang kan..

Tengok tu..ada yang senyum tu....Malu lettew...Rileks la..keharmonian rumahtangga adalah perkara paling penting..nak plak kalau usia dah makin meningkat...Ilmu rumahtangga kurang...haaa...sebab tu la macam-macam hal sekarang kan...Jangan tak percaya..Salah satu punca perceraian adalah Kurang Kepuasan Sex.. 


Feeling aummm...dengan Sexy Lingerie


Tadaaa...ni pilihan aku warna hitam..tak sexy sangat tapi bila tersarung di 
badan terus aura sexy tu sampai..aura je la sampai..hehehe..teruja betul bila dah ada kat tangan...Selalu x pentingkan pun..tapi Sejak beberapa tahun ni memang belajar pakai lingerie.. masuk ni dh ada 5 pasang dh..takut weiii kalau laki lari...gigit jari nanti...


Suka dengan material satin lembut dan corak lace di dada..


Fabrik yang lembut dan sangat berkualiti setanding dengan yg ada di butik ternama..dengarnya kain di pilih dan di nilai oleh pemilik IG ini sendiri sebab beliau pentingkan kualiti dari kuantiti..sebab tu semua baju tidur dalam IG beliau cantik2 Dan aummm sangat...affordable luxury katanya..semua jenis pakaian dan rekaan didatangkan dari Guangzhou..


Nak beli tapi segan?

Ala korang...Sekarang ni kan semuanya dah senang..semuanya dihujung jari, so x perlu rasa malu atau segan sampai Tak Berani masuk butik atau pi kat section baju tidur kat mall dh..klik2 je apa yg korang order confirm sampai kat rumah..org pun tak nampak apa yg korang pilih dan fesyen mana yg menjadi idaman korang..

Jom tengok antara baju tidur sexy yang ada  yang sempat aku kongsikan


Tadaaaaa......cantik Tak?


Kalau korang jenis daring dan mempunyai watak nakal boleh je pikat suami korang dengan

 Malu nak sexy2 boleh je pakai yang Agak sopan skit..tapi macam tak thrill je kan..tak mencabar


Didatangkan dengan pelbagai pilihan warna yang menarik..


Yang macam ni pun cantik gak ni...suami bukak pintu bilik x sempat apa pun terus terkam...ahhh sudah...


Wah...Koleksi yang macam ni blom ada lagi la...kena beli gak ni..


Aummnyaaa kaler pepel ngan dusty pink ni


Baju tidur untuk Anak dara pun ada Ni ha...cantik2 lagi..


Pelbagai jenis corak ada...pilih je....kena belajar pakai dari sekarang supaya nanti bila dah bersuami takde rasa segan silu nak pakai lingerie sexy...


Bukan Setakat baju tidur sexy je tau kat IG ni..Haa meh nak citer pasal LOVE BITE ni....ini yang paling best sebab boleh memulihkan keintiman hubungan suami isteri..korang tengok gambar korang faham...fungsinya ada di kotak product....korang yang ada masalah miss V boleh guna..setiap malam bagai malam pertama tau....confirm tak mengecewakan korang suami isteri..Ingat....suami isteri je bleh guna...lain dari tu aku x nak amik tau..

Nak Cuba???


Teruja tak? suka tak?
Kalau suka boleh follow IG kat bawah ni...sure korang tak keruan...kang jadi macam aku...semua aku suka..semua cantik..cakap banyak pun tak guna korang follow je diorang...

Sales team : 018 24 88850

Sales team : 017 257 1281

Sales team : 018 24 888 50

No phone sale team : 018 24 888 50

Boleh follow facebook


16 comments:

  1. Wah! Menggoda betul kaler hitam 😉😉

    ReplyDelete
  2. ehemmm...ade idea ni..hehehehehe....
    selamat hari raya kak !!!

    ReplyDelete
  3. Hemmm.. pasal LOVE BITE tu ingtkan SA nak detailkan.. Teruja plk nak baca habis. :)

    ReplyDelete
  4. aum kak.suka saya baju tidur gini. rasa lawa sket malam2 tu. Saya dah ada sleevless purple belah bahagian kaki. Memang jenis kainnya ni nampak luxury. Suka sangat tak apanas bawa tidur malam. Lps ni nak pilih yang design nakal sket :)

    ReplyDelete
  5. baju tido anak dara tu kalau mak dara pakai bole tak dik...kikiki...hakak ada je baju tido cekci2 tu...pakai dlm bilik time keluar cepat2 saru baju lain...anak dan beso2 ni pepaham jelah....malu oiii...hahaha...ada 2 lai je tu inshaa Allah nanti nak tambah lagi

    ReplyDelete
  6. auuu sangat SA..hat hitam tu seksi, u...

    ReplyDelete
  7. bertambah sayang suaminya nanti. heeee

    ReplyDelete
  8. aummmmm wowwww hahaah kita ada selai je kaler merah tu pun ada yg hadiah kan masa kawin hahahha...

    ReplyDelete
  9. aummnya koleksi baju tidur tu... Bulan depan kita shopping lagi :)

    ReplyDelete
  10. Menarik juga SA. Baju tidur anak dara tu kalau mak dara nak pakai pun apa salahnya kan..

    Selamat Hari Raya maaf zahir batin dari kakak

    ReplyDelete
  11. auwww..seksi sangattt..nak kawen nanti leh la shopping..hikhikhik

    ReplyDelete
  12. Kita pun penah ada sepasang dulu. Masa baru-baru nikah. Pasti ntah hilang mama taktau. Maybe husband bako kot, asyik duk geram ja bila kita pakai baju tu...hahaha

    ReplyDelete
  13. Fuuyyooo.sexy mexy..hehehehehe...

    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  14. cantik pulak baju untuk anak-anak dara tu

    ReplyDelete
  15. Wow.. cantik2 dan mengancam.. lama dah tak beli koleksi gini..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah