Monday, June 11, 2018

Majlis Hari Lahir Si Kembar Adeliya & Aressa

Hi korang...

Birthday Si Kembar ni jatuh pada 25 May 2018 yang lepas...merasa la diorang birthday bulan puasa dan takde la sambutan hebat macam sebelum- sebelum ni..sambutan buat juga tapi masa buka puasa la..biasa la budak- budak jenis tak sabar kan..jenis excited terlebih..sampai tak sabar tunggu orang berbuka puasa..lumrah budak- budak kan...the best part diorang meroyan nak pakai baju raya diorang tu untuk sambut birthday..
Sambutan simple aje, ada kek dan makanan untuk berbuka puasa..kakak Dania plak dari pagi tu lepak rumah diorang tolong deko apa yang patut..takde la buat besar hanya family di kedua- dua pihak je..itupun dah cukup meriah dah...


Bila dah siap sibuk nak tengok tv..si kakak Adeliya


Inilah si kembar kesayangan kami yang dah membesar dan menjadi anak dara yang cantik..yang baju putih Si adik Aressa


Si kakak ni suka cantik-cantik...Si adik jeni sempoi..x suka bergambar sangat...


Cake birthday dari The Admire..sedap keknya


Tema birthday tahun ni My little Pony..ntah apa ntah giler sangat ngan pony


Masa nak tiup lilin....


Si Dida bam- bam bengang sebab dia pun nak tiup lilin...hehehe...

Apapun...majlis berjalan lancar walau simple je sambutan..asalkan diorang happy kan..mula2 ingat nak buat lepas raya, sambut sekali ngan adik diorang Aidan yang lahir pada 5hb June..tapi dah tak sabar- sabar dan asyik berzikir je bila nak sambut birthday...Ibu diorang pun buat juga la walau bulan puasa...

Selamat hari lahir Si kembar Ezarra Adeliya dan Ezarra Aressa yang ke 7 tahun, semoga membesar menjadi anak- anak yang solehah dan menjadi kebanggaan ibu bapa dan semua...

Mama loves you both so much.....

8 comments:

  1. comelnya! sha selalu berharap ada kembar perempuan/adik prempuan sebab nak pakai gaun sama sama masa kecik dulu tapi apakan daya dapat adik lelaki haha

    ReplyDelete
  2. happy birthday utk Si kembar Ezarra Adeliya dan Ezarra Aressa..sian di dida tu merajuk ye tk dpt tiup lilin sama hehe

    ReplyDelete
  3. sweetnya si kembar, tp si dida lagi sweet bila merajuk :))

    ReplyDelete
  4. kek cantik, secantik si kembar! Dida bam-bam pun comel

    ReplyDelete
  5. Comelnya.. Semoga Ezarra Adeliya dan Ezarra Aressa akan membesar jadi anak yang solehah..

    ReplyDelete
  6. hi hi hi sabar ye Dida.
    lenkali turn Dida plak :)

    ReplyDelete
  7. Wah. Hari jadi dieorang lebih sehari dari ika. Bestnyaaa sambut bday. Kaler pink lagi temanya. Hee comel. Gambar last tu cute hehe. Muka merajuk.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah