Monday, June 4, 2018

Exclusive Suede Foldable Travel Bag Sesuai Untuk Balik Kampung!!!

Balik Kampung...hooo..hoo...hoo Balik Kampung....Hati Girang...


Hi korang!!

Tak lama lagi nak raya kan..sure kita semua nak balik kampung ye tak? Dah ada bag balik kampung?
Haaa meh SA nak citer sikit ni...Sebagai seorang mak...sebagai orang bujang...setiap kali balik kampung di musim perayaan memang memerlukan bag yang sesuai dan tahan lasak kan..Ye la..perjalanan kan adakala jauh..Macam SA walau dekat jer di Negeri Sembilan, Bag sangat penting untuk bawa keperluan raya kan. Dengan baju, dengan kuih raya, dengan macam- macam keperluan la...biasa SA bawak beg tarik tu..tapi memandangkan tahun ni raya biasa je je sederhana makanya kita cari bag yang kecil sikit tapi selesa dan berguna kepada orang bujang macam SA ni..

Ada banyak sebenarnya jenama Travel Gears in Malaysia..dengan pelbagai kelengkapan untuk mereka yang kaki travel mahupun untuk digunakan dalam kehidupan seharian. Be Greater Travel merupakan antara tema yang dipilih oleh PTT Outdoor untuk kelengkapan travel yang up to date serta berkualiti..Antara product terbaru mereka adalah Foldable Travel Bag yang cute dan mempunyai pelbagai kegunaan..


PTT Outdoor memahami kehendak pelanggannya. Dengan itu harga bagi Exclusive Suede Foldable Travel Bag ini adalah sangat- sangat mengikut kemampuan semua. Harganya tidak mahal dan mampu milik sesuai dengan kualiti yang diberikan. Travel Gears In Malaysia mempunyai sasaran iaitu sesuai digunakan oleh semua golongan. Kualiti, warna dan keselesaan Suede Foldable Travel Bag ini menepati kehendak semua pelanggannya. 




Terdapat pilihan warna yang menarik...SA dapat warna Orange!!!


Suede Foldable  Travel Bag sebelum di buka dari lipatan


Terdapat zip di sekeliling


Lipatan pertama selepas zip dibuka..


Setelah dibuka dari lipan nampak macam kecil kan tetapi.....korang tengok sendiri la kat gambar di bawah


Close up 


Kita tutup semula zip untuk nampakkan corak yang menarik..


Ruang yang luas boleh muatkan pelbagai barangan especially baju..kalau nak letak pakaian bersenam petang- petang pun ok..tidak tertakluk untuk travel sahaja


SA dah ada travel bag yang comel..
Kualiti product adalah keutaaman di PTT Outdoor

Promosi Sempena Hari Raya Aidilfitri 2018 PTT Outdoor  memberikan promosi atau potongan harga yang istimewa buat pembaca dan dan follower blog SA..Dapatkan Foldable Travel Bag anda dengan hanya memasukkan code istimewa iaitu RAYA5 ketika check out pembelian korang dari laman web mereka..cepat sebelum terlambat...Travel Gears in Malaysia menanti anda semua dengan pelbagai product berkualiti..


Untuk sebarang pembelian dan maklumat lanjut, sila layari :-

website

Facebook

Instagram


34 comments:

  1. This is such a handy bag to have in our luggage. You know how our luggage bags always get pregnant when we go on shopping tours? This will come in usful. Tada... no need to stuff things into the big bag. LOL

    ReplyDelete
  2. wah..bagus sangat kan beg ni, senang nak simpan, banyak barang juga boleh masuk ni.

    ReplyDelete
  3. magic.. :)
    beg serba guna...dah la mudah..

    ReplyDelete
  4. Suami saya dah bawa balik sabah dah kak. .Dia cakap bagus beg nih besar boleh sumbat macam macam. Sabar jelah

    ReplyDelete
  5. Bagus nya guna bag ni untuk holiday raya... Foldable bag memang very useful untuk travel... Lepas beli barang bolehlah ada extra bag to put in the items..

    ReplyDelete
  6. senang beg ni, boleh lipat-lipat di jadikan beg kedua kalau melancong ke balik kampung kan. design pun cantik-cantik belaka ek

    ReplyDelete
  7. Pergh!! Ohsem giler beg tu.. Besar dan senang nak simpan..

    ReplyDelete
  8. Berguna betul beg mcam ni. Kalau nak pakai boleh je bukak, bila nak simpan lipat je balik. Bagus betul...

    ReplyDelete
  9. Cantik warna beg SA. Save space la beg ni sebab boleh lipat jadi kecik. Ala ala beg longchamp bole lipat lipat. Nak travel sangat best ni.

    ReplyDelete
  10. sedih nak juga beg hehehe tapi cantik dan flexible mudah sangat nak bawa kemana-mana sahaja boleh lipat dan senang nak simpan bagus lah macam ni...

    ReplyDelete
  11. Beg ni mmg sangat praktikal kan nak bawa ke mana sahaja. Cantik dn kita boleh simpan dengan kemas kalau tak guna . Kalau ayu jadikan dia macam beg tambahan :-)

    ReplyDelete
  12. menarik sungguh foldable travel bag ni..boleh guna utk bawak balik kampung nanti kan dan yang penting size yg kecil tu memang senang nak simpan..

    ReplyDelete
  13. kak, beg nilah ainy duk aim dari bulan lepas. nak beli beluk berkesempatan lagi kak. nampak menarik sebab boleh lipat2 kecilkan besarkan. lepastu yang best bila takyah nak check in luggage. boleh angkut je bawak naik plane terus. senanglah kalau nak travel lain kali. so beg ni memang perlu untuk ainy sebab banyak mudahkan urusan ainy tiap kali travel atau oustation. tq akak share. ni buat rasa nak beli terus ni.

    ReplyDelete
  14. Best ada beg cam gini..selalu sis kalau bag camgini sis jadikan beg standby utk barang2 shopping, so tak payah lah beli beg lain kalau travel lps tu beli barang banyak...:D

    ReplyDelete
  15. Bestnya beg nie kak SA sbbnya besar dan banyak benda boleh dimuatkan. Sesuai utk mereka yg sentiasa on the go . Nk beli lah satu mcm nie

    ReplyDelete
  16. mudah ada bag macam ni. nak-nak bagi traveller yang suka travel dan shopping. boleh bukak dan sumbat barang2. masa pergi xdelah perlu bawak bag besar 2

    ReplyDelete
  17. bag macam ni memang perlu ada kalau travel kalau boleh bawa lah 2-3 sebab bila balik kampung konpem mak mak ayah ayah dari kampung akan bekalkan macam macam bawa balik bandar.. hahahah memang memerlukan... datang ringan ringan balik konpem penuh satu kereta hahaaa

    ReplyDelete
  18. Bestnya foldble travel bag ni kak SA. Memang sesuai untuk travel jarak dekat ni . Kalau lia akn bawa jadi 2nd bag sebagai backup kalau shopping extra xpayh beli bg lain dh kn .

    ReplyDelete
  19. AS pun ada satu beg foldable ni , spare dalam boot kereta. Dah beberapa kali dah guna time emergency, contohnya time anak-anak muntah dalam kereta masa travel, baju masam diorang yang dah terkena muntah tu AS simpan dalam beg tu, sebab dia kedap bau dan tak telus air. Memang sangat berguna beg foldable macam ni bila nak berjalan jauh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus idea ni, annur.
      utk letak dlm kereta.
      yes. kekadang anak muntah, or terkencing. mcm Ijat tu kan.
      kelam kabut carik plastik lah itu la ini la...
      ada nyer beg gini, memudahkan penyimpanan.

      Delete
  20. It looks mini bag at the first glance and never know it could be a travel bag. So much meat and clean to keep this foldable bag in a drawer when not in use. Wanna get this one or two for myself since I travel often for work.

    ReplyDelete
  21. Ini memang sesuai not only for travelling but for daily groceries or shopping its useful too. I can't wait to try it our too.

    ReplyDelete
  22. This is so useful and easy to carry when ever we go traveling, balik kampung or for shopping.

    ReplyDelete
  23. this bag is awesome. memang sesuai nak bawak pergi mana2 sebab size dia n kalo perlukan extra bag bukak je. mudah pun mudah..

    ReplyDelete
  24. senang simpan kalau ada bag mcm ni. jimat space rumh

    ReplyDelete
  25. Nice la bag macam ni. Mudah nk bawa ke mana-mana. Mudah nk simpan, tak makn ruang. Tapi bila buka, boleh isi banyak barang. Lawa pun lawa, memang berbaloi

    ReplyDelete
  26. Bestnya ada beg boleh lipat2 kecik utk mudahkan penyimpanan. Suka Suka Suka..Kalau saya, saya bawak beg ni balik kampung atau travel, senang nak selit dalam luggage..Boleh guna utk letak baju kotor.. ;)

    ReplyDelete
  27. Bestnya ada beg boleh lipat2 kecik utk mudahkan penyimpanan. Suka Suka Suka..Kalau saya, saya bawak beg ni balik kampung atau travel, senang nak selit dalam luggage..Boleh guna utk letak baju kotor.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes good idea.
      utk jadi beg baju kotor.
      anak ramai, baju kotor berlambak.
      sgt sesuai.

      Delete
  28. bagus sangat ada beg yang boleh lipat macamni, jimat ruang untuk simpan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. aida sokong.
      jimat ruang penyimpanan kat rumah.

      Delete
  29. oh beg ni. aida ada baca SA up status kat fb.
    ada jugak baca kat blog lain.
    bagus beg gini. lipat-lipat kecik besar.
    nak gi langkawi bagus ni ha ha ha ha ha...
    maklum la. gi 1 beg. balik kemungkinan besar beg boleh beranak pinak ha ha ha ha :)

    ReplyDelete
  30. Beg macam ni kalau pi travel jauh jauh boleh jadi beg simpan brg sovenier. hehe. Tapi untuk blik kg pun sesuai jugak if barang tak banyak meleret. Macam ika, brg balik kg mcm nak balik kg setahun hehe.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah