Wednesday, June 6, 2018

Pengumuman Pemenang Giveaway Sisturs Lawa Warrior

Hi korang...

Dah lebih sebulan dah Giveaway Grup Sisturs Lawa Warriors ni...alhamdulillah walau tak ramai yang join tapi ada la dalam 20 peserta yang sporting join GA ni...nanti kami nak buat GA lain plak selepas raya..Maybe nak buat Grand skit...Maaf diatas kelewatan mengumumkan pemenang..SA dan kawan- kawan agak busy sedikit...



Tanpa melengahkan masa lagi SA nak umumkan 14 pemenang untuk GA ni...terima kasih buat semua sponsors hadiah..Pemenang adalah seperti berikut dan adalah digalakkan anda yang menang untuk pm sponsor- sponsor hadiah untuk tuntut hadiah korang ye..mana hadiah yang melibatkan pengeposan sila bertabah kerana hadiah akan di pos selepas Hari Raya. Nanti korang deal sendiri dengan sponsor hadiah ye..


1. Hadiah Cash RM5 dari Azlinda Alin


Pemenang No 11


2. Cash RM 5 dari Sue Aina 


Pemenang No 14

3. Sample Bare Essentials  dari Khaty Aiman


Pemenang No 6

4. Shawl Dari Izarra Qistina


Pemenang no 19


5.  Cash RM10 dari Bonde Zaidalifah


Pemenang no 17

6. Shawl x 3 dari Anil Wanina

Pemenang no 12


Pemenang no 13

Pemenang no 9

7.  Novel dari Ana Suhana 


Pemenang no 1

8.  Cash RM20 dari Suria Amanda

Pemenang no 5

9.  Top Up RM10 dari Mimi Azirah


Pemenang no 20

10. Buku Islamik dari Adda Ahmad


Pemenang no 2

11.  GC Tea dari Rozita Abd Rahman 


Pemenang No 8

12. Cash RM5 dari Shuhaida Kabdy


Pemenang No 4


Tahniah buat semua pemenang..sekali lagi SA mohon maaf kerana sedikit lambat mengumumkan pemenang GA ini..insyaallah kita jumpa lagi di GA akan datang..nanti SA publish bila dah ada kata putus dari ahli- ahli yang lain ye...


Check Senarai Peserta DISINI

20 comments:

  1. Tahniah semua pemenang. Kinah tak sempat nak join aritu. Takpe next time kinah join ye kak SA

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Menang hadiah.. Tahniah juga buat semua pemenang.. TQ Kak SA dan sponsor..

    ReplyDelete
  3. tahaniah semua peserta yang menang..

    ReplyDelete
  4. ya Allah sedihnya dah bookmark pastu lupa join T---------T

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, ada rezeki.. Terima kasih pada Kak SA dan semua sponsor dan tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  8. Tahniah kpd pemenang. Cikla x sempat nk join. Ruginyaa

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada yang bernasib baik.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...dah contact sponsor. Terima kasih.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. terima kasih kak SA dan semua sponsor..

    ReplyDelete
  12. ari tu aida x dpt join. busy busy busy with exams & assignments.

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua pemenang :) Ika tak dapat join sebab kekangan masa haritu huu sedih.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah