Thursday, June 21, 2018

Apabila Hidung Mancung SA Dipersoalkan...


Hi korang...

Maybe ada yang perasan status FB SA baru-baru ni tentang soalan yang SA terima dari so called silent reader SA...maybe ada yang x baca..SA copy semula status pertanyaan mengejutkan yang mengundag komen dan ketawa SA serta rakan-rakan blogger yang lain...

Soalan : Kak SA, saya silent reader blog akak..dari hari tu nak tanya..Akak buat hidung eh..hidung akak nampak macam terlebih mancung la...maaf tanya ye kak...saje nak tau

Jawapan : aduhaiiiiii...rasa nak gelak guling-guling la..bab hidung plakkkk...dik..hidung akak original dik..bukan spicy..akak pun bukan retis bukan org kaya bukan supermodel sampai nak kena ubah kejadian allah...adik beradik perempuan semua hidung mancung dik..tgok abah akak la dik..memang mengikut kat anak-anak la..hidung abah akak siap bleh sangkut hanger lagi..🤣🤣🤣

Ekceli SA memang tak sangka ada rupanya dikalangan follower yang memerhati SA dari setiap sudut badan dan lucky dia bertanyakan tentang hidung SA yang pada dia bukan original..alamak...kalau la SA ni ada duit yang banyak SA x akan buat plastic surgery part hidung..sure SA pi buat badan bagi kurus macam supermodel..hahaha..hidung tak penting kot..kan?

Tapi takpe la..SA x tersentuh hati  pun cuma rasa kelakar sebab SA ni mana la ada auit..bukan orang ada-ada nak buat plastic surgery..buat adik yang bertanya..terima kasih diatas soalan tersebut dan sememangnya ini hidung akak yang Original...bukan buatan..

22 comments:

  1. hahahahhaa rajin dia belek muka kak SA

    ReplyDelete
  2. Adik tuh sayang Kak SA tu.. Tuh die teliti semua tentang akak.. Hehehe... Ni LeYa tengah gelak guling-guling jugak ni... Ekekekekeke..

    ReplyDelete
  3. wah kak SA sampai gitu sekali dia perasan perubahan kak SA.. secret admirer tu

    ReplyDelete
  4. hahahaahahaha lawak la, semua benda tak kena dorang ni

    ReplyDelete
  5. saya baca pun rasa nak gelak. hhahahha.. nampak sangat hidung SA ni cantik dan orangnya pun cantik..

    ReplyDelete
  6. dasyat la...sampai ke hidung pun nak siasat..sabau je ler

    ReplyDelete
  7. uiks ada juga soklan gtu ye...pelik agaknye tgk hidung SA pd pandangan die..org lain tgk ok je kn

    ReplyDelete
  8. Hidung SA Syantik yang cantik tu... menjadi pojaannn hatiku.. (tiru skrip citer P. Ramlee)

    ReplyDelete
  9. Tak boleh terima betul bila orang tanya macam tu kak SA. Adoi

    ReplyDelete
  10. Hahaha macam macam netizen ni. Sampai hidung diperhatinya

    ReplyDelete
  11. Sabo jelah.. peminat. Dia suka belek2 muka SA tu hehe.
    Salam Aidilfitri. Maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  12. Adoilah.. Hidung pula yang jadi tanda tanya.. sabar jelah perangai mereka ini..

    ReplyDelete
  13. ahahaha..putik rambutan pun jadi kak..adeii apa lah salah hidung orang

    ReplyDelete
  14. Seronok ada hidung mancung hehehe

    ReplyDelete
  15. Amboi semua diperati ye.. hahaha..

    ReplyDelete
  16. hahaha kelakarnya soalan. pujian juga tu kak SA

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. rezeki dariNYA.. ;)

    ReplyDelete
  18. eheheh ada macam2 laa orang2 ni..

    ReplyDelete
  19. memcm lah follower SA ni.
    dari rambut damia ke hidung SA :)
    SA diperhatikan sungguh-sungguh!

    ReplyDelete
  20. lawak pula pertanyaan tu.. Kak SA kan lawa bhaa.. Maybe dorg nak tips kot

    ReplyDelete
  21. Hihi. Soalan tu mcm soalan jeles. Adakah dia jeles akak ada hidung mancung? HEHE

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah