Thursday, June 21, 2018

Perkenalkan Family Besar Suria Amanda

Hi korang..

Sangat jarang SA update tentang adik beradik SA kan..tapi tahun ni kami 4 beradik berkumpul beraya bersama..eh..kenapa 4 bukan 5? Adik SA no 3 tu beraya ngan mertua dulu..ntah cane ntah tercicir sorang..tgok la nanti raya tahun bila bleh complete 5 beradik...tahun depan sure tak complete la kan..maybe tahun 2020 nanti la kot...ikutkan SA nak buat entry pagi raya..tapi mood kelaut dalam..so SA perkenalkan dulu family besar SA...besar ke? kira besar jugak la kan sebab makin bertambah...tahun depan dapat lagi sorang anak buah...ye adik bongsu SA sedang preggy 3 bulan...dijangka lahir bulan 1 tahun depan...

Korang sure tau SA ni anak sulung kan..SA ada 5 adik beradik dan bawah SA adik lelaki...memang SA ada adik lelaki sorang je..lain semua perempuan..so jom jengok gambar jom..



Kalau semua adik beradik x balik..cuma kami berempat je la..kalau SA kerja balik weekend..tinggal la mereka bertiga


Ni la satu2nya adik lelaki SA..dh kahwin ada anak 2 ..wife orang Muar  dan tinggal pun kat Muar


Ni korang sure kenal Lisa..adik SA yang no 3..dia la ada anak kembar tu..kahwin dengan orang Melaka


Ni Family adik no 4..yg perempuan tu adik SA..mommy kepada Dida..kahsin ngan orang Simpang Pulai..


Ni Family adik bongsu..yg perempuan tu..anak sorang..coming soon bakal dapat baby lagi..kahwin ngan orang Perlis..


Tak cukup korum..family Lisa takde dalam gambar ni...


Ini la family besar SA..makin mama makin bertambah..semoga lebih bertambah di masa akan datang..family SA je tak bertambah-tambah..berdua je ngan Dania..ntah bila ba nak berubah kedudukan tu ha..hehehe...nanti SA up citer pagi raya ye..tunggu mood sampai...

23 comments:

  1. Kalau beekumoul adik beradik memang seronokkan kak.. Happening

    ReplyDelete
  2. selamat hari Raya SA..maaf zahir & Batin..:)

    ReplyDelete
  3. oo.. adik lelaki kak SA duk muar katne? comelnya dida

    ReplyDelete
  4. Tu bila berkumpul ramai2 confirm meriah kak. Dengan telatah anak buah lagi kan. InsyaAllah kak soon ada rezeki akak tu.

    ReplyDelete
  5. meriah bila smua adik beradik dpt berkumpul kn...kami raya aritu pn xde smua sbb masing2 raya kampung mertua

    ReplyDelete
  6. Kak anak sulung rupanya. Best kan ada adik beradik . Rabia Anak tunggal.

    ReplyDelete
  7. Seronok kan berkumpul ramai-ramai.. Selamat Hari Raya sis..

    ReplyDelete
  8. Memang best kalau dapat berkumpul beramai-ramai kan... Meriah gitu

    ReplyDelete
  9. insyaAllah akan tiba masa akan bertambah lagi.. saya doakan family akak sihat dan terus kuat kasih sayang ya kak..

    ReplyDelete
  10. Besar family SA.. Bila berkumpul mesti meriahkan..Salam Aidilfitri SA...

    ReplyDelete
  11. Meriah bila family besar ni..

    Salam aidilfitri AS..

    ReplyDelete
  12. bestnya bila berkumpul ramai-ramai! Geram betul tengok Dida :D

    ReplyDelete
  13. Seronokya adik beradik ramai macam ni kak SA... bila berkumpul mesti meriah kannn... Haishh bukan senang nk kumpul macam ni.

    ReplyDelete
  14. Selamat hari raya SA, seronok bila dapat beraya bersama keluarga tersayang kan.

    ReplyDelete
  15. Seronoknya dapat berkumpul dan bergambar macam nie kan SA..

    ReplyDelete
  16. Samalah dengan ai.. susah nak cukupkan korum tapi bila korum cukup.. fuh.. kecoh usah cakaplah.. memang happening. hahaha..

    ReplyDelete
  17. meriah ada adik bradik ramai kan SA.. macam CT ni sorang harap meriah jumpa spupu spapat jela..

    ReplyDelete
  18. paling hot = Dida comel & gojes.

    ReplyDelete
  19. esok in shaa Allah nak berkumpul rumah kakak di cheras.
    biasa la kami akan beraya bersama masak2 dgn mak.
    tapi as usual, abg di perlis takkan ada, jauhkan.
    dan kali ni, si bongsu pompuan pun sok tak join. heboh dgn hal ntah hape hape :) hi hi hi

    ReplyDelete
  20. Meriah kak kan bila dapat beraya ramai2 ni. Adik akak yg no4 tu muka mcm akak lah.

    ReplyDelete
  21. Besar family SA. Meriah kalau kumpul ramai ramai :) Ika pun suka kalau ada big family.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah