Thursday, June 7, 2018

Welcome to 40 Series..40 Tahun Yang Mendebarkan

Selamat Ulangtahun Kelahiran Buat Diri Sendiri..

Hi korang...

Apa? Tak percaya? ye laaaa...takkan nak tipu....semalam genap usia SA ni 40 tahun...ishh..takkan nak scan ic kot..semalam merupakan birthday SA..takde pun celebrate..sama je seperti tahun- tahun lepas dan selamanya..takde sambutan cuma keluar makan je..pas tu takde hadiah atau sejambak bunga ke..sejambak coklat atau birthday cake pun..mimpi la nak dapat semua tu..hehehe..tapi takpe la..SA bersyukur sebab masih diberi kesempatan bernafas di dunia ini...


Apa perancangan SA bila umur dah meningkat ke angka 40 ni?

Susahnya nak jawab soalan ni..ada plak yang tanya...erm nak jawab apa erk...

Kehidupan SA berjalan seperti biasa..takde apa yang menarik pun..hanya umur jer bertambah 

setahun lagi..kehidupan masih macam biasa..tak ada apa yang istimewa yang SA nak harapkan atau

impikan..cukup lah di beri allah kesihatan yang baik untuk SA terus bekerja dan menggalas 

tanggungjawab sebagai anak, ayah, ibu dan kakak. Semoga allah berikan SA limpahan kasih sayang

family dan semua orang..Semoga allah limpahkan juga rezeki buat SA...

Kehidupan berjalan seperti biasa seperti tahun- tahun sebelumnya..ribuan dan jutaan terima kasih SA ucapkan kepada semua yang sudi wish birthday SA semalam. Terharu betul..super duper busy semalam sampai tak sempat jawab satu- satu ucapan..insyaallah kalau SA ada masa free SA jawab semua ucapan ye..nasib baik buat status khas..so banyak komen kat status tu je..kalau tak sure nak kena scroll satu- satu status kat timeline..

Alhamdulillah...terima kasih diatas segala doa...Amin...semoga apa yang didoakan buat diri ini di makbulkan Allah s.w.t...SA tak mintak banyak...hanya pada usia ke 40 tahun ini lebih mematangkan SA dalam apa jua dugaan..terima kasih kepada yang menyokong penglibatan SA dalam apa jua bidang...semoga kejayaan buat kita semua...insyaallah...amin...

Terima Kasih Semua...Love you all.....

33 comments:

  1. Happy Birthday SA.. semoga SA sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah.. aamiin ya rabb.. ❤

    ReplyDelete
  2. Happy birthday kak SA.. Semoga senyiasa dalam rahmat Allah..

    ReplyDelete
  3. sanah helwah sa.. semoga sentiasa dilindungi dan dikelilingi oleh insan2 tersayang..

    ReplyDelete
  4. welcome 4 series...smoga diberikan kesihatan yg baik utk trus berbakti pdmak ayah, ank dan family

    ReplyDelete
  5. Happy birthday to you, SA. May you find happiness and success in everything that you do!

    ReplyDelete
  6. happy birthday SA, alah 40 it just a number. so dont worry be happy barulah muka tak berkedut kan hehehhehe

    ReplyDelete
  7. Happy birthday SA, semoga diberikan kesihatan tubuh badan, murah rezeki dan bahagia dunia akhirat

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday, SA..moga terus diberi kesihatan yg baik dan sentiasa happy di samping yang tersayang > family, dania dan someone special..

    ReplyDelete
  9. Happy birthday SA,Moga sentiasa dipermudahkan segala urusan SA.Deiberikan kesihatan dan rezeki yang baik ..insyallah

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday kakak cantik. Semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dalam lindungan Allah. Aamiin :)

    ReplyDelete
  11. laaa akak dah 40 ke? nampak muda awal 30- an lagi. selamat hari lahir. semoga panjang umur, murah rezeki dan mendapat kerahmatan Allah SWT

    ReplyDelete
  12. Happy Birthday SA. semoga di berkati dan di lindungi Allah SWT selalu.
    di beri rezeki yang baik2 dan di permudahkan segala urusan. Amiinn...

    ReplyDelete
  13. 40 is just number..hehe Selamat hari lahir SA. semoga terus diberikan kesihatan yang baik, diberkati dan sentiasa didalam rahmatNya dan semoga apa yang SA harapkan, impikan akan terlaksana

    ReplyDelete
  14. Happy birthday... A year wiser a year more to treasure... U looks really young.. Can't believe u r at these age..

    ReplyDelete
  15. Selamat Hari Lahir SA..
    Moga rutin harianmu dipermudahkanNYA.
    Ketahuilah kami #PesakitMental sentiasa di sisimu..

    ReplyDelete
  16. Selamat ulang tahun kelahiran akak SA nanti buat majlis ajak kita teringin sangat nak makan masakan akak hehehe kita asyik mampu tengok jer setiap hari kat blog ni...

    ReplyDelete
  17. Happy birthday

    welcome to 4 series

    ReplyDelete
  18. Happy Birthday SA ... semoga selalu gembira, murah rezeki dan sihat ...

    ReplyDelete
  19. Wah masuk 4 series dah SA. Biar berusia di nombor umur, tapi muda di hati SA. Memang serious tak nampak macam 40 tahun pun, ingat mid-30s.

    ReplyDelete
  20. Selamat hari Lahir kak SA .. semoga panjang umru dan dimurahkan rezeki selalu.. semoga segala impian dan hajat dimakbulkan Allah yea.. Aamiinn..

    ReplyDelete
  21. happy birthday Kak SA.. semoga murah rezeki dikurniakan keafiatan sihat dan ceria2 selalu..

    ReplyDelete
  22. Selamat ulang tahun kelahiran ye Kak SA. Bila umur makin meningkat, mmg xsambut pon birthday. Dulu time muda2, rasa mcm perlu sgt utk sambut birthday, la nie bila dh kt umur skrg nie, sy rasa mcm hari lahir just mcm hari biasa je. Xde apa2. Hahaha

    ReplyDelete
  23. Selamat ulang tahun akak. Bertambahnya angka bermaksud bertambah matang la kita dnegan segala macam pengalaman hidup dan komitmen. Emi doakan yang baik-baik untuk akak. Moga didatangkan perkara yg baik2 dan membahagiakan sahaja.

    ReplyDelete
  24. Happy Birthday SA.... selmat berkah ya usianya dan sehat terus ya. usia 40 tahun adalah usia yang paling matang/produktif dari berbgai segmen kehidupan.

    ReplyDelete
  25. Happy Birthday Parizan but you still look young. What is your secret of taking care your skin? Moving to different stage of age is challenging and sometime it come with emotion feeling. I understand it as when I was in 30 stage, I start to worry many thing and plus emotional. haha

    ReplyDelete
  26. Selamat ulangtahun SA..moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur. Welcome to my club..hehehe. Dah masuk 40an dah ekk..sis tak lma lagi keluar club sb nak masuk angka 5 pulak..huhuhu

    ReplyDelete
  27. Selamat ulang tahun kak...
    Semoga diberkati Allah dan dalam lindungan Allah

    ReplyDelete
  28. sanah helwah kak.. semoga yg baik2 saja utk akak sekeluarga

    ReplyDelete
  29. happy belated birthday kak SA! Tak sangka dah masuk 4 series tapi letops lagi. Semoga dimurahkan rezeki, hidup diberkati dan bahagia dengan keluarga tercinta

    ReplyDelete
  30. kita sebaya :)
    tapi aida oktober nanti. in shaa Allah.

    ReplyDelete
  31. Happy belated birthday SA :) Dah 40. Nampak muda. Semoga apa saja yang SA ingin capai dalam hidup dipermudahkan oleh Allah. Hee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah