Monday, June 11, 2018

SHUHAIDASAAD.COM 2ND GIVEAWAY

Hi korang...

Jom support GA rakan blogger kita Syuhada Saad, GA dah nak tamat dah ni kan..mana tau ada rezeki menang..syarat pun simple je...kalau nak join boleh klik banner..

Syarat-syarat :

  1. buat 1 entri mengenai ga ni, bertajuk "Shuhaidasaad.com 2nd Giveaway"
  2. letak banner di entri dan linkkan ke blog shu.
  3. follow blog shu.
  4. siap. pastekan entri korang dalam komen di bawah. kalau rajin tag lah kawan-kawan yang lain.

13 comments:

  1. goodluck sis SA! semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya :D

    boleh check pemenang di sini :)
    http://www.shuhaidasaad.com/2018/06/pemenang-shuhaidasaadcom-2nd-giveaway.html

    terima kasih :D

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya :D

    boleh check pemenang di sini :)
    http://www.shuhaidasaad.com/2018/06/pemenang-shuhaidasaadcom-2nd-giveaway.html

    terima kasih :D

    ReplyDelete
  4. Seronok join GA dari blogger lain kan :) Support each other hee.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah