Friday, June 1, 2018

Pengumuman Top Komentator May 2018

Hi korang...

Walaupun sibuk dengan kerja hakiki dan juga sibuk dengan blogging serta uruskan family, SA tak lupa nak umumkan pemenang top komentator May 2018 untuk blog SA ni ..banyak kerja ni ha..sebabnya nak cuti raya kan..semua nak kena settle cepat supaya boleh bercuti dengan lebih tenang..eleh..macam la cuti lama kan...



Okey jangan buang masa..

Tahniah diucapkan buat MIMI AZIRAH, sekali lagi berjaya jadi Top Komentator di blog SA..hadiah nanti kita kirim eh..kalau tak kirim pun kita bagi by hand jer..nama pun duduk Seremban kan...nanti kita janji- janji eh...

So..contest Top Komentator di teruskan lagi untuk pencarian Top Komentator June 2018.

Hadiah apa SA nak bagi?

SA sedang mencari hadiah yang menarik sebab June adalah bersempena dengan Birthday SA yang ke 14 tahun....hahahahahahaa....yeeeeee...birthday SA yang genap 40 tahun...

Apa ada hal ngan umur kan...5 hari lagi birthday SA...

Berdebar ni...Life begin at 40......

22 comments:

  1. Tahniah kepada top komentator dan kepada semua yang tersenarai dalam top komentator bulan May.

    ReplyDelete
  2. tahniah sis mimi, eh birthday akak bulan 6 ke haaa boleh pm alamat lah nak hantar hadiah :p

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Tahniah buat sis mimi..

    ReplyDelete
  4. Tahniah..memang rajin mereka ni kan

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada yg tersenarai..

    https://aerillhassan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada Mimi dan yang tersenarai.

    ReplyDelete
  7. nak mula bersaing naik top 5 la bulan ni. heheeh

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada yang tersenarai.. =)

    ReplyDelete
  9. tahniah Mimi, Happy birthday kak SA

    ReplyDelete
  10. ntah bila diri ku di tangga pertama.
    tgh cuba ni :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah