Wednesday, June 27, 2018

WW~ Hadiah Top Komentator June 2018 Blog Suria Amanda

HADIAH PEMENANG UTAMA TOP KOMENTATOR JUNE 2018 ~ BUKU NOTA



Hi korang...

Bulan June bakal melabuhkan tirainya...bulan June merupakan sambutan Hari Raya tahun 2018 ni dan merupakan bulan jatuhnya uv pv akibat blog bercuti sama ngan tuan blog...ikutkan SA banyak je masa nak blogging tapi mood tu sangat-sangat merudum jatuh ke laut dalam..tiap kali raya memang tak banyak entry compared tu bulan-bulan sebelumnya...so prestasi blog untuk bulan 6 ni amat merosot...takpe la..slowly SA bina semula semangat..harap korang tetap support SA...

Untuk semua peserta top komentator blog SA..bulan 6 ni SA nak bagi buku nota yang comel ni untuk pemenang...masih banyak masa lagi untuk anda semua berusaha jadi top komentator...as usual nama siapa yang paling atas adalah pemenang utama..Masih ada beberapa hari lagi untuk untuk korang tinggalkan seberapa banyak komen di mana-mana entry blog SA..

SA akan umumkan pemenang pada 1 July 2018..jangan tunggu lagi...cepat-cepat komen ye...

All the best!!!

19 comments:

  1. bestnya..nanti kita tengok sape yang akan memiliki hadiah yang awesome ni

    ReplyDelete
  2. siapakah yang bertuah tu. Tak pe kak sa faham mood raya tak dan nak fokus blog miza pun camtu

    ReplyDelete
  3. Wahh siapakah yang bertuah tu? Selamat berblog balik kak.

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya..nk jd top komentar juga kak

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya..nk jd top komentar juga kak

    ReplyDelete
  6. Blog SA okay lagi lah dari blog Kak Sue tu ha.. apapun good luck semua..

    ReplyDelete
  7. Nak blogwalking pun masih tak larat, kesihatan masih kurang memuaskan.

    ReplyDelete
  8. ala.. kita jenis tak rajin.. goodluck pada semua commentor!

    ReplyDelete
  9. ikutkan prestasi aida ni, hmmmm jauh nyer perjalanan nak menang SA hi hi hi hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih bukan rezeki aida.
      tahniah Sha :)

      Delete
  10. Wah, bestnya dapat hadiah ni. Bila lah nk jd pemenang blog akak ni.

    ReplyDelete
  11. Wahhh pemilik siapakah buku nota comel ni ye

    ReplyDelete
  12. Congrats untuk yang menerimanya :) Hee

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat penerima.
    Kita baru nak baca entry ni. Huhuhu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah