Thursday, January 7, 2021

Decathlon Macam- Macam Ada....

Hi korang...

Hari tu SA sempat singgah Decathlon sekejap masa pindahkan barang dari rumah sewa Sungai Buloh...eh...lupa la nak update, SA dah officially balik Seremban. Dah tak duduk SB dah...buat masa ni berulang sementara waktu. Haa...masa last balik amik barang- barang hari tu SA singgah Decathlon. Saje la mencari apa yang patut untuk aktiviti Hiking SA...beli kasut, bag sandang dan seluar track suit..ada plak satu seluar SA beli size L tapi kecik..x tau la cane..salah tag ke apa kan...Decathlon ni memang hub untuk barangan sukan...harga pun sanagt- sanagt mampu milik..dari yang paling murah sampai la yang paling mahal..Cuma dia takde la jenama besar- besar. Dia jenama keuaran diorang sendiri kot..

Sekarang ni dah minat barangan sukan je plak...mentang- mentang dah berjinak dunia hiking kan...tapi SA tetap nak kumpul duit and nak beli kasut hiking yang betul- betul power..kasut kat bawah ni ok..SA pakai masa daki gunung berembun best sangat...tapi memandangkan masa tu trek lecak..SA tetap jatuh..kasut ni tapak dia tajam dan mencengkan tapi bila dah diselaputi tanah..takde mencengkam dah...memang kena gak la jatuh terseret tersembam....


Test kasut ni...best..ringan..untuk hiking...ok SA beli..tgok hikers ramai jer beli kasut ni...


Selfie sekali..


Murah kan?


Ramai gak orang tapi masih mengekalkan SOP


Berkenan spec mata ni...tp x beli


tadaaaa....mine...terbang 200++


Orang tak ramai mampu la ootd macam ni...cuba org ramai...set timer...123 snap


One more pose...


Nampak i senyum? tak nampak? tgok mata....

Settle kat Decathlon SA terus balik Seremban. Cukup- cukup la berbelanja...nanti tunggu next plak...mana tau ada rezeki nak beli baju ngan seluar hiking lagi...lepas ni kena ada banyak baju sukan la..so takde la pakai baju yang sama je kan untuk apa2 aktiviti...


14 comments:

  1. kite pun suka pegi sana cuci mata hehe

    ReplyDelete
  2. wah bestnya banyak pilihan yang ada ^_^

    ReplyDelete
  3. bestnyaaa!! cuci mata.. mmg nak kena cari kasut hiking ni

    ReplyDelete
  4. suka gi decatlon...masa kat bangkok dulu, kat msia punya lum gi lagi..sban takde kan?

    ReplyDelete
  5. aritu p shoppingmall br kl east mall ingtkn nk singgah decathlon tp pjg plak org beratur so tk jd la...nanti la bila dh tk rmi bole la pegi

    ReplyDelete
  6. banyak pilihan,, senang nk memilih

    ReplyDelete
  7. Memang banyak syok kalau dapat shopping kat situ... LeYa pun lama dah tak singgah Decathlon semenjak dah berpindah balik PD ni

    ReplyDelete
  8. Ayu tag Along join giveaway, jom try
    https://mummyayu.blogspot.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    ReplyDelete
  9. ayu tag along..jom join giveaway
    https://mummyayu.blogspot.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    ReplyDelete
  10. Wow! heavennya SA untuk kaki sukan soping nih

    ReplyDelete
  11. saya ingatkan decathlon tu macam marathon tadi kak...rupanya kedai ek..hahaha

    ReplyDelete
  12. Semoga tahun 2021 SA lebih aktif. Wah.. Lama tak hiking. Tahun ni rajin jogging je

    ReplyDelete
  13. Segak ber ootd di Decalthon akak kita sorg ni

    ReplyDelete
  14. Wah.. best.. Banyak pilihan.. Harga pun mengancam..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah