Friday, January 8, 2021

Sarapan & Lunch Semalam

Hi korang...

Okey SA mengaku SA cheat day semalam..hari kedua SA bekerja di tahun 2021. Huhu...nak update blog pun SA malas betul sekarang...hari ni dah 8hb SA baru ada berapa jer kan entry untuk tahun baru dan semuanya entry biashe- biashe aje..entah kenapa teruk sangat pemalas SA tahun 2021 ni...kalau tak update nanti akan effect prestasi dan effect Adsense jugak...Tak guna ada adsense kalau tak aktif blog kan...hahaha...

So semalam sarapan pagi SA makan roti canai dan minum Teh O panas...ingat kan kenyang sampai tengahari..erm..non hadonya...lapar semula....




Nasi + Ayam Kg Balado + Sayur Kacang Buncis goreng

Tengahari SA makan plak nasi..masa ni dah gigil dah..11.30 dah lapar semalam...maybe sebab terlampau sejuk sekrang kat opis and buat perut sentiasa lapar. Sejuk memang tak leh bawak bincang. Sebab tak ramai kat opis kan...kebanyakkan rotation WFH & WFO..SA nyer turn next week Khamis Jumaat WFH...Tapi tak tau jugak dengarnya hari ni ada announcement kan..harap- harap keadaan makin pulih tapi tu la semalam jumlah kes pun tinggi giler. Harap- harap ada la solution untuk memutuskan rantaian Covid 19 ni kan..Rindu sanagt nak menjalani kehidupan seperti dulu bebas kemana- mana...


9 comments:

  1. sedap nasik campur kak SA tu... tgh hari ni dh lunch ke blom? mst masak special kt umh ni kan?

    ReplyDelete
  2. alaa lapar tengok, da pukul 1.36 ni, tak makan tengahari lagi..hahahha

    ReplyDelete
  3. Semoga kerajinan SA untuk update blog akan kembali. Hepi new year

    ReplyDelete
  4. Nasi campur tu nampak sedap pulak tengoknya.. Hehe.. Alaa.. LeYa doakan Kak SA terus rajin update blog. Best baca perkongsian santai Kak SA

    ReplyDelete
  5. wah ayam balado tu nampak sangatlah menyelerakan ^_^

    ReplyDelete
  6. Bila work from home.. Mmg xde menu bfast roti canai.. Suka roticanai telur

    ReplyDelete
  7. wuwuu apesal roti kosong pun nampak sedap

    ReplyDelete
  8. Uish.. Ayam belado tu ohsem nya kak SA..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah