Tuesday, January 5, 2021

Aktiviti Sepanjang Bercuti

Hi korang...
Alahai..x tau la kenapa SA rasa malas betul nak update blog di awal tahun baru ni...sedap bercuti dan duduk rumah kot...senyap je kan..tapi aktif kat social media yang lain..cuaca pun sejuk je sekarang..pagi-pagi bangun tido nak mandi rasa seks sangat..macam pengalaman mandi air perigi pulak...

Sepanjang SA bercuti...tak buat apa pun...tak pergi panjat gunung/ bukit. Lebih kepada berehat, lebih kepada habiskan masa ngan mak abah dan Dania...Isnin minggu lepas birthday mak SA dan SA temankan mak buat rawatan kat Hospital Tuanku Jaafar..








Balik dari hospital SA pergi Pasar Besar. Pergi beli ayam kampung..masak ayam kampung sempena birthday mak SA..

So sepanjang cuti memang SA habiskan masa kat rumah...petang je jogging untuk persediaan naik Gunung Datuk 16 January nanti...hujan pun hari-hari kan...hari ni baru nampak cahaya matahari ..nak pergi berjalan atau bercuti dalam keadaan negara masih blom selamat ni memang mengundang bahaya kan...nak pulak SA ada mak abah yang berisiko tinggi....

Tahun ni bagi mak hadiah je...takde pun buat birthday macam selalunya. Suka tengok mak happy dapat hadiah...

Korang cuti-cuti pergi mana?

Jaga diri..jaga SOP...keadaan masih belum selamat..

Sama-sama kita jaga ye....

7 comments:

  1. Selamat bercuti dan beristerirehat.

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday utk mak SA

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday mak SA!! Update blog cepattt kak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    ReplyDelete
  4. Sama la kita akk...tapi kena juga taip walaupun 1 klu x, bersawang la blog kite nanti ..
    Happy belated birthday mak akk...:)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah ..happy belated birthday untuk mak SA

    ReplyDelete
  6. hujung minggu ni duduk rumah aje..takde pergi mana2..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah