Monday, January 11, 2021

Wallet Giveaway by Misya 2021

Hi korang..

Alamak..kena tag plak by Mummy Ayu..SA dah lama x join mana- mana giveaway, bukan malas..saje bagi peluang kat orang lain untuk menang kan..tapi takpe..memandangkan dah kena tag...jom la kita buat..tak baik ignore kan...mana la tau ada rezeki plak nanti...so..jom sama- sama support GA ni...



Tekan Banner Untuk Join..

 cara-cara nak join.... seperti berikut :


1. Follow IG : @ftseller_bymisya
2. LIKE (LOVE) & SHARE photo INI dalam IG tersebut. (Boleh share di mana-mana platform)

done..tinggal nak repost & tag je..

3. Tag seramai mungkin rakan anda di ruangan komen pada gambar tersebut. Lagi ramai anda tag, lagi banyak peluang nak menang! (1 nama, 1 poin)

ATAU

Alamak takde IG?? Don't worry. Anda boleh join GA ni dengan join group Telegram VIP F.Timber & Nichi || Bags & Wallet by Misya, kemudian add seramai mungkin rakan di dalam group tersebut. 1 rakan, 1 poin. 

will join!!!

ATAU

Telegram pun takda? Boleh join as blogger juga. :) Bagaimana?

1. Follow this blog.

2. Create 1 entry bertajuk 'Wallet Giveaway by Misya 2021'. Copy dan paste banner GA di atas dalam entry tersebut dan backlinkkan ke entry ini. Publish dan komen link entry ke sini. 

3. Tag seramai mungkin rakan blogger dalam entry tersebut. 1 rakan, 1 point. DAN special untuk blogger yang berikan effort untuk buat entry GA ni, automatik anda mendapat 3 points extra! 

here you are!!!

nak tag.










Penyertaan dibuka sehingga 15 Januari 2021 jam 11.59 malam

Jom support GA ni...

12 comments:

  1. Semoga berjaya. Lama tidak nampak segmen yang kena tag.

    ReplyDelete
  2. yeah.. tq tq.. sama la, malas gak join but saja support kengkawan blog.
    good luck to us!!!

    ReplyDelete
  3. waa kena tag.. ok ok nanti saya join ye

    ReplyDelete
  4. Good Luck SA. mana tau ada rezeki menang hadiah. Saya pun lama tak joint giveaway2 ni.

    ReplyDelete
  5. Wah kena tag.. macam nak kena join je nie.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. Rajin akak join GA. Good luck akak. Tq tag nanti saya join ya.

    ReplyDelete
  7. moga ada rezeki akak..ameen ameennnn!

    ReplyDelete
  8. Thank you SA Tag Bonde...Good luck SA Nak join jugalah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah