Saturday, January 30, 2021

Terjebak GoShop Lagi...

Hi korang...

Ni la masalah bila work from home dan sentiasa ada kat rumah. Kat Aastro takde la citer lain..sikit-sikit Go Shop. Dah banyak kali terjebak ni dan tak sedar- sedar lagi. Selalunya bukan SA yang terjebak tapi Mak SA. 

Kali ni terjebak beli cadar plak...padahal baru jer beli cadar baru- baru ni....



3 unit cadar ni RM129. Murah la...for me...Mak SA memang jenis suka tukar- tukar cadar seminggu sekali..Dulu SA rajin join jual cadar melalui catalog tapi dah lama tak buat dan confirm keahlian dah habis dah..kedai tu pun daha takde dah kat senawang. Kalau tak boleh jer order dan beli ikut harga ahli kan...

Laagi satu baru jer terjebak hari ni British Polo handbag. RM99 untuk 3 unit handbag. Yang tu memang SA la yang beli. Saje je senang nak tukar- tukar pakai. SA plak jenis cepat bosan bila pakai handbag tu je...ni lagi satu penyakit gak ni..dah la sekarang SA tengh rajin promotekan handbag kawan jual handbag factory outlet jenama Guess dan Charles & Keith. Ada gak jenama besar. Saje la SA tolong- tolong dia. Nak meniaga sendiri SA tak pandai so banyak la SA up kat whatsaap story dan FB story. Mana tau kalau ada yang berkenan dan ada yang nak beli. Ada dah beberapa orang tanya- tanya tapi blom lock lagi..Nanti kalau SA rajin, SA up kat entry blog plak.. Mana la tau kalau korang berkenan.
Cantik - cantik gak handbag dia..


13 comments:

  1. ekin ada gak usha cadar ni.. nak hmpir terjerebak gak hahaha aduhaiii

    ReplyDelete
  2. Murahnya kak. Ni mak ana kalau nampak mesti dia nak jugak.

    ReplyDelete
  3. kalau hati dah berkenan, duit ada, sapu ajelah

    ReplyDelete
  4. Isk isk isk... mmg bahaya kn duk terperap dlm umah je.. jari jemari tu mmg sgt aktif mengorder.. ehehehe

    ReplyDelete
  5. Kak Sue pun suka tukar-tukar cadar. Kira murah jugaklah harga cadar tu kan SA, memang berbaloi lah beli..

    ReplyDelete
  6. Memang murah cadar tu, kalau yang rajin tukar cadar memang berbaloi2 beli

    ReplyDelete
  7. saya pun suka cadar kak, skrg tengah pening tak ada tempat nak simpan hehe. BAru ni p langkawi beli 1 set comforter

    ReplyDelete
  8. bahaya buka goshop ni nanti ada je yang terjebak sebab harga dia bukan main murah. sapa yg tak tergoda..

    ReplyDelete
  9. kite selalu beli kat lazada cadar ni hehe

    ReplyDelete
  10. Kak Amie tak boleh tonton lama-lama. Hati sangat rapuh. Godaannya tak mapu ditepis hihihiii.

    ReplyDelete
  11. kalo akak terjebak goshop, saya asyik terjebak shopee live ni..tak kira la kat rumah ke kat office..hahahahhaha dahsyat..rak baju da kena tambah da ni 🤣🤣

    ReplyDelete
  12. Haha kalau dah duk rumah awas laa bila DH terjebak

    ReplyDelete
  13. Samalah geng suka beli n tukar-tukar cadar hehe...cuma belum lagi terjebak nak shopping kat Go Shop kikiki....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah