Tuesday, September 27, 2011

Birthday Dania > Potong Kek...

I rasa sangat happy sebab dapat gembirakan my princess ni...dia memang senyum jer sepanjang masa..
malu2 kucen pun ada sebab ramai usik2 dia...kata dia cantik la..somel la...

 posing dulu sebelum potong kek
 one..two..threee.......
 aik jeling2 lak..oh..dia kena usik ngan pakcik2 dia...
 dah potong kek sesi bagi2 kek kat semua org..
 yang lelaki2 tuh mendukung anak jerk...
 ni la tugas mama eh setiap tahun..tukang potong kek
 mama yg demam dan xde sore..tumpang posing
 oh masa ni umi dia tgh amik gambar dia..tp mama x pandang...mama pandang kamera mama jerk..
 tempting kan ice-cream kek ni...
mcm ni la keadaan...rumah x besar mana nak tampung ramai org kan..pasal tu ada 3 trip yang datang..masing2 pun msih penat kenduri kazen i nyer wedding...tp alhamdulillah dioang mai jugak walau lambat...
sebab memang prepare masak2 utk 3 trip...hehehehe....alang2 nak sambut birthday..buat sekali open house raya kan..alhamdulillah semua habis...
special thanks to my ex hubby and wife,...sudi dtg memeriahkan majlis..insyaallah tahun depan kita sambut lagi...terima kasih jugak pada yang hadir...

No comments:

Post a Comment

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah