Tuesday, September 20, 2011

Weekend Jer Terencat.....

Ni la pemandangan Khamis lepas...masa i tunggu bas nak balik Seremban..nak weekend kan..
harus lah jalan jammed and sistem pengangkutan awam pun terencat..tambah lak hujan...bila la sistem ni nak ok dan berjalan lancar...
penat oh..berdiri 2-3 jam...

masa ni x berapa meramai..
masing2 dah resah gelisah tunggu lama2..
i nampak bas SKS silih berganti..so i ubah..tunggu ka seberang tuh lak...
kat sini terlindung skit dari hujan..tp ada mamat india kurang siuman ni plak...
dia x kacau orang but bau dia..adoi..angin bertiup hancingnya nauzubillah...
dalam pada tu i perasan dia bertafakur...x tau la apa dia baca dan apa
sebab x berapa nak jelas..
i rasa dia ni kutu rayau atau pun golongan gelantangan..
dalam kul 7.45pm mcm tuh..baru la ada bas...itupun stil meramai gak lagi sebab
jumaat kan cuti sempena 1 Malaysia...
next nanti i publish jalan jammed sepanjang highway eh....

5 comments:

  1. along naik bas kat hentian klang tu ke...tranasional ke?? ewah macam tau je...huhuhu member, bekas pakwe ehhh...selalu kena drop diorang kat sini..dulu la

    ReplyDelete
  2. haha...femes la owg giler 2! :p

    ReplyDelete
  3. MIMY
    along naik kat Pasar Seni la...naik Suasana Edaran ataupun SKS

    ReplyDelete
  4. dEQLA..
    - Nasib dia x baca blog along kan..

    ReplyDelete
  5. letih nyer kalu mcm tuh..
    balik rumah mmg tidur saja jawabnyer

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah