Tuesday, September 27, 2011

Makan2 di Level 12 Group Accounts

Malakoff memang x habih2 ngan makan2...best kerja kat sini coz mmg dari kurus keding akan bertukar jadi gemuk..setiap masa dan saat mesti ada makan2
kali ni makan2 antara dept plak..esok pun ada tp di level 8...

 Kami yang memang x pernah sunyi ngan gelagat masing2 bila dah berkumpul..
 i yang tgh x sihat..suara pun takde...makan satay jer..
 jemput2..jangan malu2...
 ada macam2 termasuk la makanan kegemaran i..siput sedut...
 paparazzi yg sibuk sekodeng aweks2
baru la suasana raya kan di open department ni...
Last but not least..actually banyak lagi gambar...minah ni x upload lagi..bz katanya..
esok2 la i update lagi eh...

4 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah