Wednesday, September 28, 2011

Ada sesapa rindu atau geram kat kami tak?

takkan gambar kakak Yaya jer kan...nak gak letak gambar budak musyuk ni....ni kerja ayah eh la ni..budak ni baru pandai menyarap dia dah dudukkan...

 Aressa in pose 1
 Aressa in pose 2
 Aressa in pose 3 sebijik upe ibu eh masa kecik..
 Adeliya ngan muka kesian eh...
 Sama kan?susah nak beza..i pun kekadang keliru
dak kecik berdua ni makin bijak...macam2 perangai..tp perangai diorang x sama eh..muka jer sama...
bila dah pakai kaler sama mcm ni dah susah nak beza dah..memang ramai keliru...
ha...pada yang rindu Adeliya dan Aressa..tunggu next eh..
ada gambar diorang ngan ayah ibu diorang..


10 comments:

  1. rindu dengan baby....rindu sangat saat2 baby kecik kan...

    ReplyDelete
  2. comel sgt la si kembar ni....

    shu rasa aressa gelap skit kot kalau nak beza diorang ni...

    ReplyDelete
  3. and aressa lagi bam bam dari adeliya...

    ReplyDelete
  4. anak saya kembar x seirias..senang nak bezakan..tp ini memang dah tengok byk kali..masih keliru

    ReplyDelete
  5. alahaiiiiii semangat je si kembar ni... :)

    ReplyDelete
  6. educational toys promotion ..
    it is fun and smart toys for your kids..

    visit our page at

    www.smart-intelligent-toys.blogspot.com

    for further inquiry kindly contact us at ysalli@yahoo.com

    or add us in fb
    intelligent.toys@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Alls
    thanks so much...makin besar makin banyak ragam..perangai dua2 berbeza..

    ReplyDelete
  8. saya geram sangatlah ngan baby twin...

    adeliya dan aressa... cium sikit...


    p/s: lisa dah lama tak update blog?

    ReplyDelete
  9. Deqna..
    Lisa bukan x nak update..tp dia dah tak cukup tangan sebab dah ada handbag kembar ni..so now..dia nyusahkan along dia ni utk update segala story mory pasal dia...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah