Tuesday, September 13, 2011

Kejutan Di Pagi Selasa!!!

Actually ada 2 kejutan tau....
1. masuk2 jer  8.15 am..bilik bos terang benderang....alahaiii..awalnya mamat ni masuk kerja..
xper la..letak handbag..selamba masuk tanya dia posa ke tak..so dia kata dia pose..clearkan outgoing document dalam tray dia..borak2 skit...
2. eh..eh...sapa letak poko bunga ni...semalam mcm xde jer..ke semalam x perasan..
x kan x perasan kan..x kan tahap kerabunan i melampau lak kan...huhu...tetiba datang akak cleaner tu...
"dik....akak letak bunganya yer..sayang mau di buang...letak di atas meja adik nampak ceria"
wah..akak cleaner ni mcm tau2 jer aku mmg nak letak pokok hidup atas meja aku..kasi Green skit pemandangan semetelah aku di Green Tech Dept kan...

 Ni la rupa paras pokok apa nama eh aku x tau...betul ckp akak tu..aku rasa fresh..sejuk jer...hehehehe
aircond kuat memang la sejuk..
aku tanya berapa nak kena bayar kak akak tuh...dia ckp...nggak apa dik...kakak kasik percuma..adik kan selalu kasi macam2 sama kakak..
ececeh...org kata apa...berbudi bahasa kan..mana la tau kena bayar..sebab akak ni org susah kan...
so...aku dah wat makeover kat atas meja ni...

v

v

v

v

v

v
Tadaaaaaaaaa

okey x?


8 comments:

  1. Shu
    - sejuk jer kan..pas ni nak cari cactus plak la..yang comel2 tuh..

    ReplyDelete
  2. ok..mata leh rehat dgn melihat kehijauan pokok tu..

    ReplyDelete
  3. tambah skit oksigen lebih hehehhe :)

    ReplyDelete
  4. bila fresh nk buat kje pun smooth je kan...

    ReplyDelete
  5. dulu kat atas meja yus pun ada pokok tue...now dah xda...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah